Armlægning på kræmmermarked: Du får en gratis fadøl, hvis du stiller op


Armlægning på kræmmermarked: Du får en gratis fadøl, hvis du stiller op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Armlægningskonkurrence i det store telt på Otterup Kræmmermarked. Alle kan være med, og du får en gratis fadøl, hvis du stiller op.

Otterup: Når den stærkeste mand skal findes på et kræmmermarked, plejer kraftprøven at være en populær forlystelse. Her handler det om at få klokken i toppen af en lodretstående skinne til at ringe ved at slå hårdest med en hammer mod en plade. Men der findes også andre måder at finde den stærkeste mand på.

Til dette års kræmmermarked i Otterup, der afholdes fra torsdag den 4. juli til søndag den 7. juli, vil det være muligt at prøve kræfter med armlægning.

I armlægning sidder to personer overfor hinanden med et bord imellem sig. Derefter placeres albuerne overfor hinanden, og så handler det ellers om at få presset modstanderes hånd ned på bordpladen. I USA er det en populært sport. Især hårdtpumpede mænd dyrker armlægning, og en stor del af dem lever af det.

Danni Kastberg, formand for OHK's Venner, der står bag Otterup Kræmmermarked, fortæller, at det var en bekendt, der var årsag til, at armwrestling, som det også kaldes, blev en del af Otterups traditionsrige kræmmermarked, der er blevet afholdt siden 1982.

- Han har dyrket armwrestling og er også tidligere dommer, så han kan se, hvis noget er ved at gå galt ved bordet. Armwrestling passede godt til kræmmermarkedets koncept, hvor det handler om at hygge sig og få nogle fadøl. Alle kan deltage i konkurrencen uanset alder, erfaring, talent eller styrke.

Sidste år, hvor det var første gang, der var armlægning på programmet, deltog cirka 10 personer.

- Du får minimum to kampe, og så får alle, der stiller op, en gratis fadøl, oplyser Danni Kastberg.

Og hvis du skulle tro, at konkurrencen foregår på et værtshusbord, tager du fejl. Et professionelt armwrestlingsbord med puder og andet tilbehør vil stå klar på scenen i det store telt.

Helstegt pattegris

Vinderen af armlægningskonkurrencen får to billetter til helstegt pattegris, som starter lørdag klokken 18 og er et af de mange arrangementer under Otterup Kræmmermarked.

Tilmelding til armlægningskonkurrencen foregår i informationsvognen på pladsen eller senest 15 minutter før i det store telt. Konkurrencen afvikles lørdag klokken 17.

Armlægning på kræmmermarked: Du får en gratis fadøl, hvis du stiller op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce