Ansvarlig om Club La Santa-ture: - Undervisning i topkvalitet

12 til 20 foreninger fra hele landet deltager hvert år i uddannelsesturen til Club La Santa på Lanzarote, som Bevæg dig for livet er med til at arrangere. Arkivfoto: Betty Rasmussen.

Ansvarlig om Club La Santa-ture: - Undervisning i topkvalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nogle af Danmarks bedste undervisere sørger for, at instruktører fra forskellige foreninger får "et vanvittigt fagligt udbytte" på Club La Santa, siger den turansvarlige fra bevæg dig for livet - fitness.

Bogense: Ruben Lundtoft, sektionsleder fra bevæg dig for livet - fitness, en fælles fitnessafdeling for DGI og GymDanmark, er med til at finde frivillige undervisere, som rejser med til Club La Santa på Lanzarote for at dygtiggøre frivillige instruktører fra forskellige foreninger i hele landet.

Ifølge Ruben Lundtoft er det nogle af landets bedste undervisere, som bruger deres kostbare tid på at hjælpe andre frivillige.

- Vi har nogle af Danmarks bedste undervisere indenfor fitness-genren med dernede, og de får ikke løn for at være med. Nogle af dem lever af at være personlige trænere og gør det gerne i den gode sags tjeneste, siger han og tilføjer:

- Hvis du regner ud, hvor mange timers undervisning hver kursist får og sammenligner med, hvad turen koster, så findes der ikke noget, hvor du får så meget undervisning i topkvalitet for pengene. Og vi får også turen til en rigtig god pris, fordi vi er så mange, der tager derned. Du skal betale meget mere som privat person.

55 timers workshop

I år var det 10. gang, at turen blev afviklet på Club La Santa på Lanzarote, og der har været udsolgt hver gang, oplyser Ruben Lundtoft.

- Vi holder cirka 55 timers workshop dernede på en uge, som man kan tilmelde sig. De cirka 100 deltagere fra 12 til 15 foreninger er med på rigtig mange workshop, og de får et vanvittigt godt fagligt udbytte, siger han.

Bevæg dig for livet er en fælles bevægelse, som DGI og DIF har lavet for at få flere danskere til at dyrke idræt. Målet er, at i år 2025 skal 50 procent af befolkningen være medlem af en idrætsforening. Og 75 procent skal dyrke idræt. Målet skal opnås gennem en række fokusområder, hvor fitness er et af dem.

Nordea-fonden, TrygFonden, DIF og DGI investerede tilsammen 100 millioner kroner i projektet fra 2015-2018, og fondene har udvidet med 94 millioner kroner fra 2018-2021.

Ansvarlig om Club La Santa-ture: - Undervisning i topkvalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce