Anklageskrift er på vej


Anklageskrift er på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BOGENSE:Der er i øjeblikket ved at blive lavet et anklageskrift mod den 21-årige nordfynbo, der er mistænkt for at stå bag et meget groft overfaldt mod en 28-årig mand i Bogense i midten af oktober.

Det oplyser politifuldmægtig Peter Nygaard fra Odense Politi, der er anklager i sagen.

Anklageren fortæller, at han regner med at have anklageskriftet på plads, inden den igangværende varetægtsfængsling af den 21-årige udløber den 24. januar.

- Men jeg er ikke sikker på, at retten har tid til at behandle sagen på det tidspunkt, siger Peter Nygaard.

Han vil ikke på nuværende tidspunkt fortælle, hvor mange vidner anklagemyndigheden har tænkt sig at føre for at få underbygget anklagerne mod den fængslede nordfynbo.

Nægter sig skyldig

Den 21-årige har siddet i arrest siden den 1. november, hvor han blev varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør. Her nægtede han sig skyldig i anklagerne om vold, og derudover havde han ikke noget at sige, meddelte han gennem sin forsvarsadvokat.

Under grundlovsforhøret kom det frem, at overfaldet mod den 28-årige mand havde været meget voldsomt.

Blandt andet skulle den 21-årige have hoppet på hovedet af sit offer. Angiveligt for fuld kraft og med strakte ben.

Efter overfaldet blev offeret indlagt på Odense Universitetshospital med blandt andet brækket kæbe og kindben samt blødning fra ørene. En kort overgang valgte lægerne at placere den ilde tilredte mand i respirator. Og det tog halvanden uge, inden han kunne udskrives.

Det er ikke første gang, at den varetægtsfængslede nordfynbo er i konflikt med loven.

Han har flere voldsdomme på straffeattesten. Som 17-årig stak han en jævnaldrende ned med en kniv på Torvet i Otterup. Og iforåret 2004 blev han atter dømt for vold efter et voldsomt slagsmål på et værtshus i Otterup.

Anklageskrift er på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce