Området ved boligerne skal være pænt, og hække skal nok blive klippet, lover administrationsselskab.

Bogense: Alle lejere i Strandparken skulle helst have lyst til at blive boende. Det slår driftsansvarlig Søren Vase fra Vestjydsk EjendomsAdministration fast.

- Vi har ingen interesse i, at de ikke har lyst til at bo her. Jeg har også snakket med Harald Jensen, og da han sagde, at hækkene ikke var blevet klippet på den indvendige side, sagde jeg, at det er jeg selvfølgelig ked af, og at vi har bestilt nogen til at komme og klippe dem færdigt indvendig, men det er svært at garantere noget i industriferien, fortæller Søren Vase og bekræfter, at der bestemt gøres noget ved det, hvis ikke grønne områder og trapper bliver holdt godt nok.

- Vi forventer naturligvis, at det er i orden, når vi bestiller et eksternt firma til det, så det skal vi selvfølgelig have set på. Græsset skal jo gerne klippes efter behov, siger Søren Vase og slår fast, at Vestjydsk EjendomsAdministration ikke ønsker nogen kontrovers med lejerne fra Strandparken eller andre ejendomme for den sags skyld.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Lykkelige lejere: Lokal erhvervsmand har købt Strandparken

Lykkelige lejere: Lokal erhvervsmand har købt Strandparken

Ny ejer af boliger: Ældre føler sig tvunget ud med hæksaksen

Ny ejer af boliger: Ældre føler sig tvunget ud med hæksaksen