Ændret fokus: Franz Rohde lægger politik bag sig

Franz Rohde sad i byrådet indtil valget i 2017. Privatfoto

Ændret fokus: Franz Rohde lægger politik bag sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere konservative formand for Teknik- og Miljøudvalget i Nordfyns Kommune ønsker at kanalisere sine kræfter på at være formand for Otterup Lokalråd og bestyrelsesmedlem i eliteafdelingen i Otterup Håndboldklub.

Otterup: - Ingen døre er smækket i, og ingen broer er brændt.

Med blandt andet de ord fortæller Franz Rohde på sin Facebook-profil, at han forlader sine poster inden for det politiske organisationsarbejde og dermed også helt forlader politik.

- Ja, i hvert fald foreløbig, tilføjer han.

Ved kommunalvalget i 2017 blev Franz Rohde overraskende ikke genvalgt, efter at han i forrige valgperiode havde været formand for Teknik- og Miljøudvalget og 1. viceborgmester. Som konservativ spidskandidat fik han 258 personlige stemmer, men blev overhalet af debutanten Anders Thingholm, der fik 265 personlige stemmer.

I oktober blev Franz Rohde formand for det nystiftede Otterup Lokalråd. Desuden er han med i bestyrelsen for eliteafdelingen i Otterup Håndboldklub.

- Nye tider giver nye muligheder. Derfor skal der også en gang imellem træffes nye beslutninger. Det har jeg gjort. Ud over mit arbejde som lærer, sidder jeg også fortsat i bestyrelsen for FjernvarmeFyn. Samtidigt går jeg i gang med diplomuddannelsen i ledelse, hvilket jeg glæder mig meget til. Det vil sandsynligvis åbne nye muligheder i fremtiden.

Gør tingene ordentligt

- Når man gør noget, skal man gøre det ordentligt. Sådan har jeg altid haft det. Kan jeg ikke gøre det ordentligt, så bliver det negativt og stressende i stedet for positivt og udviklende.

- Derfor stopper jeg med mine poster inden for det politiske organisationsarbejde. Jeg er allerede trådt ud af bestyrelsen i den lokale vælgerforening, hvor jeg sad som næstformand. I næste måned træder jeg ud af forretningsudvalget og bestyrelsen i storkredsen, hvilket også betyder, at jeg siger farvel til posten i regionsudvalget og som hovedbestyrelsesmedlem i Det Konservative Folkeparti.

- Det er efterhånden blevet til en del år med politisk aktivitet, og min interesse for politik er ikke forsvundet. Døgnet har bare kun 24 timer at give af, og det blev tidspunktet, hvor der skulle vælges til og fra, lyder det fra Franz Rohde.

Ændret fokus: Franz Rohde lægger politik bag sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce