Ældre får orangeri: Kærgården får en grøn oase

Beboer på Kærgården Annelise Fogh Nielsen håndterede fermt saksen, og bagefter takkede hun sosu-assistent Pia Høeg Vogensen og hendes mand Martin for deres ihærdige indsats for at gøre drømmen om et orangeri til virkelighed. Foto: Betty Rasmussen

Ældre får orangeri: Kærgården får en grøn oase

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plejecenter Kærgården indviede fredag et orangeri, hvor beboerne kan søge fred og følge planternes himmelflugt. Sosu-assistent tog initiativ til orangeriet, og hendes mand har bygget det.

Otterup: Annelise Fogh Nielsen fik som repræsentant for beboerne æren af at klippe den røde snor, da Hus G og H på Plejecenter Kærgården fredag middag indviede deres nye orangeri, der meget passende har fået navnet Oasen.

Efter et rapt snoreklip benyttede Annelise Fogh Nielsen opmærksomheden til en kort takketale til de to, der har trukket læsset for at få orangeriet gjort indbydende som ramme om kommende hyggestunder med udsigt til tomater, agurker og farverige blomster.

Takken gjaldt social- og sundhedsassistent Pia Høeg Vogensen, der i efteråret genoplivede planer, der havde simret i flere år, og hendes mand Martin Høeg Vogensen, der har stået for det praktiske arbejde.

- For nok fem år siden fik vi 10.000 kroner fra Lions Otterup til et orangeri, men de rakte ikke, og siden er der ikke rigtig sket noget. Men i efteråret tænkte jeg, at nu skulle det være, og så gik jeg i gang med at søge fonde, fortæller Pia Høeg Vogensen.

Det blev til 15.000 kroner fra Albanifonden og møbler og blomster fra venlige sponsorer. Ja sågar de lyserøde bobler til indvielsesfesten var sponseret, så der også blev til, at beboere og personale kunne fejre den nye oase med smørrebrød og en øl i dagens særlige lejlighed.

Ældre får orangeri: Kærgården får en grøn oase

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce