Foreningen Støttegruppe Nordfyn fik kommunens pris som Årets forening for at oprette idrætstilbud til børn med handicap. Bredbåndprojekt blev også betænkt med en stjernepris.

Otterup: "Ligeværdighed og livskvalitet for nordfynske familier med børn og unge med handicap eller særlige behov" og "lynhurtigt fibernet til 2000 nordfynske husstande i løbet af 2017 og 2018".

To vidt forskellige indsatser, men begge hver for sig værd at påskønne mener Nordfyns Kommune.

Derfor var der ved Stjernefesten i Otterup Hallen fredag aften en pris til Foreningen Støttegruppe Nordfyn som "Årets Forening" og Landdistriktsrådet Nordfyns projekt bredbånd til hele Nordfyn som "Årets projekt".

Støttegruppe Nordfyn fik prisen for at have skabt idrætstilbud til børn og unge med handicap, så de nu kan gå til fodbold, gymnastik, dans, håndbold og ridning på hold, der er målrettet deres særlige behov.

"Støttegruppen sørger dermed for, at en sårbar gruppe får glæde af motion og venskaber i foreningslivet. Familierne, som I hjælper, er også glade for jeres arbejde. Som de siger: Endelig nogen, som forstår", står der blandt andet i begrundelsen for prisen.

 

Enorm betydning

Selv om det var Landdistriktsrådet Nordfyn, der blev belønnet for projektet med at få bredbånd ud i landdistrikterne, blev især næstformand Kjeld Hansen fremhævet for at have trukket det store læs.

Og meget passende var han også på scenen for at modtage prisen sammen med den netop afgåede formand Niels Bo Nielsen.

"Projektet får prisen, fordi der er ydet en indsats langt ud over det sædvanlige og med et resultat, der får enorm betydning for flere tusind borgere på Nordfyn," hedder det blandt andet i begrundelsen.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.