Fodbold, Herre Fynsserien: KRFK skal finde en ny cheftræner fra efteråret.

-Vi må efter en spændende, lærerig og rigtig god periode desværre sige farvel til Jan Knudsen, beklager seniorformand og spiller, Patrick Thomsen, og fremhæver Jan Knudsens flotte resultater i de halvandet år det så ender med. Noget som Jan Knudsen allerede i vinters blev hædret for, da DBUFyn hædrede ham som Årets Serietræner på Fyn.

Første halvsæson skaffede Jan Knudsen og assistenttræner Simon Sørensen, som også stopper, KRFK hele 33 point og dermed overlevelse i Fynsserien. Og det er bare fortsat i sæsonen 2016/2017, hvor KRFK længe har spillet med om den oprykning, som B1909 dog nu ser ud til at sætte sig på.

Træningsophold i SønderjyskE, teambuilding og meget andet tilsat frisk omgangstone har ramt plet i Krogsbølle Roerslev.

-Jans mange tiltag samt evnen til at holde på alle spillere og være en del af lokalsamfundet, har gjort stort indtryk på både spillere, ledelse og andre, der er tilknyttet klubben, siger Patrick Thomsen, som derfor håber, at kunne finde en ny træner med nogle af de samme egenskaber.

For Jan Knudsen er det da også et vemodigt farvel:

-Der er kun glædelige oplevelser i KRFK og jeg regner da med at holde kontakten, siger Jan Knudsen, som blot ønsker at prioritere familie og tid til bl.a. selv at kunne træne lidt.

-Og så skal jeg nok give en hånd med hjemme i Tommerup, hvor mine drenge spiller, fortsætter Jan Knudsen.

-Men sæsonen er ikke slut endnu, slår han fast og understreger, at spillerne stadig gerne vil slutte med helt fremme i Fynsserien.

AR