Årets Knold: Skulle have været til arbejdsdag

"Årets Knold", der udnævnes af Otterup Kartoffellaug, er Conny Lykke Pedersen. Hun er blevet udnævnt for sit sociale engagement i Kappendrup med blandt andet sommerfest, fastelavn og kaffe til byens ældre. Foto: Liv Østerstrand

Årets Knold: Skulle have været til arbejdsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Conny Lykke Pedersen modtog titlen som "Årets Knold" på torvet i Otterup. Det er hun overrasket og stolt over, selvom hun oprindeligt troede, at "Årets Knold" var en, som havde dummet sig.

Hun troede først, at "Årets Knold" var en, som havde dummet sig. Men nu er Conny Lykke Pedersen selv blevet tildelt titlen, og det er hun umådelig glad for.

- Jeg er helt overvældet og glad og stolt - mega stolt. Jeg er simpelthen så overrasket, sagde hun efter at have modtaget titlen og et indrammet diplom.

For "Årets Knold", der bliver udnævnt af Otterup Kartoffellaug, er en, der har ydet noget særligt i et lokalområde. Og det har Conny Lykke Pedersen, blev det understreget fra scenen.

- Vedkommende tildeles prisen for at have sørget for nyt liv og sammenvær i Kappendrup, lød det.

Efterfølgende blev den overvældede "Knold" ønsket tillykke og tildelt den ene krammer efter den anden. Blandt andet af dem, der havde indsendt nomineringen.

"Årets Knold" blev udnævnt, da båden vanen tro havde været en tur rundt på torvepladsen. Foto: Liv Østerstrand

Aflyst arbejdsdag

Egentlig skulle Conny Lykke Pedersen have været til arbejdsdag i Kappendrup, men den blev aflyst, fordi flere meldte fra.

- Og så ser jeg, at de bare sidder her og drikker øl. Det, synes jeg ikke, var en rimelig grund til at aflyse, sagde hun.

Men da hun så fandt ud af, at også hele hendes familie var til stede, opdagede hun, at der var noget i gærde.

- Det er så dejligt, det er pragtfuldt, sagde Conny Lykke Pedersen

Alligevel var overraskelsen så stor, da hun blev kaldt op på scenen, at hun slet ikke nåede at takke alle dem hun ville.

- Det er mange mennesker at stå og sige noget foran. Der kommer hjælp mange steder fra, og jeg vil også sige stor tak til kommunen, festudvalget og alle de erhvervsdrivende i Kappendrup. De er rigtig gode til at bakke op, sagde hun.

Årets Knold: Skulle have været til arbejdsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce