707 par løbeivrige ben

På en dag med omskifteligt vejr var arrangørerne begunstiget af noget nær optimale forhold, hverken for varmt eller for koldt, da Bogenseløbet begyndte klokken 11. Foto: Henrik Larsen

707 par løbeivrige ben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med over 700 deltagere befæstede Bogenseløbet sit fundament som et både bæredygtigt og tillokkende motionsløb.

Bogense: For år tilbage var Bogenseløbet nede at dykke på omkring 500 deltagere, og i en tid, hvor markedet for motionsløb er stort, hersker der ingen naturlov omkring, at det automatisk vrimler med deltagere til hvert eneste løb.

Konkurrencen om løbernes gunst er hård.

Men med over 700 løbere, 707 for at være hel præcis, var der solid opbakning til årets udgave af det traditionsrige løb. Læg dertil de mange tilskuere på Torvet, i den indre by og ude på ruten, og facit blev en hel lille folkefest løbeivrige ben som omdrejningspunkt.

Hurtigste mand

Vejret var lige tilpas, hverken for varmt eller for koldt. Det benyttede Steffen Massaro fra Odense til at komme først på 10 kilometer distancen i tiden 33:28 minutter. Næsten to minutter foran sin nærmeste forfølger. Bedste nordfynske løber blev Claus Mathiasen fra Otterup på fjerdepladsen.

Hos kvinderne var Line Hust Johansen, Odense, bedst i tiden 47:28 minutter. Sacha Torslund, Bogense, blev bedste lokale løber på fjerdepladsen. Alle resultater kan ses på Sportstiming.dk

Det var 13. gang, at Bogenseløbet blev afviklet.

707 par løbeivrige ben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce