623 festede i hallen


623 festede i hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det blev på alle måder noget af en rekord, da Lions i Bogense inviterede til årets SpisRockDans-arrangement med Stig Rossen og Vennerne.

Bogense: Der er tilsyneladende ikke andre end brandmyndighederne, der sætter grænser for den gode stemning når Lions fester i Bogense. Med 623 gæster var løverne så tæt på sikkerhedsgodkendelsen på 625 spisende gæster, som man kunne komme.

- Vi måtte desværre ud og sige nej til nogle, der allerede havde nået at købe billet og der var rigtigt mange på venteliste. Så vi kunne sagtens have rundet 700 billetter, fortæller Kjeld Aurbo Pedersen fra SpisRockDans-udvalget.

Med succesen i hus tør han også godt åbne op for snakken om at gentage det store halbal.

- Det var et kæmpe økonomisk sats vi kastede os ud i, da vi besluttede os for at hæve overlæggeren. Men det har været en helt utrolig oplevelse. Der var så meget gang i publikum, og en super god feststemning hele vejen igennem til klokken 01. Folk dansede på dansegulvet og mellem bordene. Overalt var der gang i festen, fortæller Kjeld Aurbo Pedersen.

Først blev gæsterne præsenteret for en tre-retters menu, inden Disco77 begyndte at varme sålerne op på deres dansesko - og klokken 21.30 gik Stig Rossen og Vennerne så på scenen med det ene hit efter det andet.

- Det det ender med, at Lions Bogense kommer ud med et overskud på mellem 120-130.000 kroner - hvilket er helt fantastisk. Pengene går jo ubeskåret til de mange formål vi støtter - både lokalt og ude i verden, siger Kjeld Aurbo Pedersen.

Som traditionen efterhånden foreskriver, bliver årets Lionpris også uddelt på scenen inden musikken rigtigt skydes i gang.

I år kunne Lions-præsident Keld Plougheld overrække prisen til Rosenfestivalen, der var repræsenteret i form af Kirsten Jakobsen.

623 festede i hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce