50 års jubilæum: HC Odense møder København Håndbold i Bogense

Per Olesen og Claus Gramm Pedersen kan opleves som fløjtepassere, når dette års DM-finalister HC Odense og København Håndbold mødes i en træningskamp i Bogense Hallerne. København vandt som bekendt DM-guldet. Arkivfoto: Mette Mørk.

50 års jubilæum: HC Odense møder København Håndbold i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Per Olesen og Claus Gramm Pedersen er hentet ind som dommere til træningskampen mellem Odense HC og København Håndbold, som spilles i Bogense Hallerne i forbindelse med 50 års jubilæum.

Bogense: Torsdag d. 16 august er en dato, som du bør skrive ned, hvis du gerne vil opleve dansk kvindehåndbold på allerhøjeste plan på nordfynsk grund.

Odense HC og København Håndbold, der i maj måned mødtes i DM-finalerne i HTH Go Ligaen, har sagt ja til igen at krydse klinger i en træningskamp i Bogense Hallerne.

Kampen spilles klokken 18:00, og det bliver naturligvis med Per Olesen og Claus Gramm Pedersen som fløjtepassere, fortæller Jørgen Møller, bestyrelsesmedlem i Bogense Håndbold og formand for den selvejende institution "Bogense Hallerne".

- Vi er enormt glade for, at det var muligt få lokket to af Danmarks absolut bedste kvindehold til at spille i Bogense, inden de tager videre på træningslejr, siger Jørgen Møller.

Han forventer, at der vil blive lukket et sted mellem 325 til 350 mennesker ind til opgøret, der er en del af fejringen af Bogense Hallernes 50 års fødselsdag. Den første hal fylder 50 år.

- Inden håndboldkampen forventer jeg også, at der vil være et såkaldt "VIP-arrangement", hvor inviterede gæster vil komme og fortælle lidt om kampen, mens folk får noget at spise og drikke.

Billetsalg ikke afklaret

Lørdag d. 18. august afholdes en større reception i Bogense Hallerne, som en lille arbejdsgruppe også er i fuld gang med at få planlagt. Alle informationer omkring hele jubilæet vil blive meldt ud, så snart alt er helt på plads, understreger Jørgen Møller.

Herunder om du som tilskuer skal betale for at se kampen mellem HC Odense og København. Sponsorer har nemlig meldt sig interesseret i at købe kampen, så der måske bliver fri adgang for alle.

50 års jubilæum: HC Odense møder København Håndbold i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce