350 gange første skoledag


350 gange første skoledag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NORDFYN: Omkring 350 nye madkasser, skoletasker og penalhuse er undervejs i selskab med lige så mange seks-syv årige poder. Idisse dage indtager de nye børnehaveklasse-elever lokalerne i 16 nordfynske folkeskoler, en friskole og en privatskole.

Således havde godt 130 nysgerrige og forventningsfulde børn i går deres første skoledag i Otterup Kommunes seks folkeskoler. To klasser med hver 14 elever indledte karrieren på Otterup Skole i et tæt parløb, mens det i år kun blev til én børnehaveklasse på Krogsbølleskole.

Samlet set er der tale om status quo i antallet af nye elever i forhold til i fjor.

Først mandag

I morgen kommer turen til cirka 155 børn i Søndersø Kommune, der via børnehaveklassen indleder en lang karriere i skolesystemet, og torsdag åbner skolerne i Bogense Kommune så dørene til et nye skoleår.

72 børn er indtil videre tilmeldt de fire børnehaveklasser. 40 nye elever fordelt på to klasser på Bogense Skole har skolestart på torsdag, mens 17 nye debutanter først har deres premiere i skolesystemet på Klinte Skole, fredag. På Kongslundskolen må 11 nye poder vente i spænding til mandag den 9. august.

- Der er forbehold for tallene, da der som regel kommer tilflyttere til i løbet af sommeren. Og andre flytter fra kommunen, bemærker Tine Jacobsen fra børne- og kulturforvaltningen i Bogense.

Samme forbehold lægger børne- og kulturchef Gunner Andersen, Søndersø, til grund for det kommende elevtal i de yngste klasser på kommunens syv folkeskoler fra Hårslev til Skamby.

350 gange første skoledag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce