30 år er en sejr for frisør-parret

Hos Hair Style er de i alt fire ansatte, heraf en elev. Frisørsalonen har cirka haft 15 elever i løbet af de 30 år. Foto: Christina Jacobsen

30 år er en sejr for frisør-parret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Det holder ikke", sagde folk i Otterup, da Gitte og Klaus Nedergaard var i gang med at indrette deres salon i Bredgade. Nu har det holdt i 30 år.

Otterup: Denne uge er ganske særlig for Gitte og Klaus Nedergaard.

De kan nemlig fejre, at de i 30 år har drevet frisørsalonen Hair Style i Bredgade i Otterup.

- Det er da helt klart en personlig sejr at have holdt liv i salonen i så mange år, lyder det fra Gitte Nedergaard, der samtidig fortæller, at salonen er en af de butikker i Bredgade, der har eksisteret i længst tid med samme navn og ejere.

 
 

"Det holder ikke"

Ægteparret mødte hinanden på frisørskolen. De gik begge med samme drøm om at åbne egen salon, og da Gitte Nedergaard er fra Otterup, og Klaus Nedergaard er fra Søhus/Lumby, var det oplagt for dem at slå sig ned og åbne salon i Otterup.

- Vi havde slet ikke undersøgt kundemarkedet, men valgte bare at starte op, og så måtte det briste eller bære.

- Men vi var unge, kun 21 og 22 år, og vi var uden forpligtigelser, så i starten sagde vi ja til alle, og det betød, at vi ofte arbejdede helt indtil klokken 21.30, fortæller Gitte Nedergaard.

Det var dog ikke alle i byen, der troede helt på de unge pars salonprojekt.

- Da vi satte salonen i stand, havde vi åbne vinduer på grund af fugten. Her kunne vi høre folk stoppe op på gaden og snakke. De sagde blandt andet, at "de er alt for dyre", og at "det kommer aldrig til at holde". Men det gav os kun blod på tanden, smiler Gitte Nedergaard.

Behandler alle ens

Her 30 år efter, er Gitte og Klaus Nedergaard enige om, at en vigtig del af opskriften på, hvorfor de forbipassende ikke fik ret i deres udtalelser, er, at salonen altid har behandlet alle kunder ens.

- For 30 år siden var folk mere fine på den. Der kunne Fru-et-eller-andet komme ind lige fra gaden uden at have tid. Sådan var det ikke hos os. Vi behandlede alle ens. Og det gør vi også i dag. Vi står på hovedet for alle vores kunder, og det er sjældent, at nogen må vente, siger Gitte Nedergaard.

Det betyder også, at frisørsalonen i dag har en fast kundekreds. Den omfatter blandt andet kunder fra både København og det nordlige Odense.

- Vi er også forårs- og sommerfrisør for flere sommerhusejere, som bor i deres sommerhus halvdelen af året, siger Klaus Nedergaard.

Sommerhuskunderne og alle de andre kunder kan godt regne med at kunne få ordnet hår hos Hair Style mange år endnu. Ægteparret regner nemlig med, at de skal drive salonen lige så længe, de kan.

30-års fødselsdagen bliver fejret ved, at frisørsalonen serverer lidt ekstra godt for kunderne, og så vil der i løbet af ugen være forskellige lodtrækningskonkurrencer.

 

30 år er en sejr for frisør-parret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce