25 års erfaring: Kan aflæse rejsevaner på frugt og grønt

Leif Urban, Menys grønt- og frugtchef i Bogense, har oplevet 25 års vokseværk i butikken.
Foto: Flemming Mønster

25 års erfaring: Kan aflæse rejsevaner på frugt og grønt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leif Urban kan aflæse nordfynboernes rejsevaner på efterspørgslen på frugt og grønt

Bogense: Gennem 25 år har 57-årige Leif Urban haft sit daglige virke i Meny i Bogense - eller i hvert fald den butik, som i dag bærer det navn, og hvor han er leder af frugt- og grøntafdelingen.

- Der er jo sket en hel del undervejs. Da jeg blev ansat, lå butikken i Adelgade, hvor Netto i dag ligger, og så er der skiftet navn undervejs - Storkøb, Favør, Eurospar og nu Meny, siger Leif Urban, der blev uddannet i Oles Selvbetjening, hvor også hans nuværende chefer, købmandsbrødrene Palle og Lasse Andersen, blev uddannet.

Adresse- og navneskifte er den mindste del af udviklingen i de 25 år.

- Butikken har konstant vokset sig større. I dag er vi omkring 75 ansatte. Da jeg begyndte, var antallet omkring det halve.

- Men der er også blevet betydeligt mere at se til, for kundernes efterspørgsel på bestemte varer er blevet større, og konkurrencen på markedet er blevet skærpet med de mange discountbutikker, der er dukket op.

Ferien præger ønskerne

Gennem vareudbuddet har han så at sige kunnet aflæse danskernes rejsevaner.

- I dag forhandler vi varer, som vi for få år siden dårligt nok kendte. Danskerne kommer ud i verden, især sydpå, og oplever nye spisevaner, og det smitter af på deres ønsker.

- Rucola og chilipebre er bare et par eksempler på noget, som man har oplevet i udlandet, og som man nu betragter som en naturlig del i det danske køkken.

- Der skal vi være skarpe og hele tiden følge med i udviklingen og nye ønsker hos kunderne. Det er også det, der gør arbejdet sjovt og spændende, siger Leif Urban, hvis fortid også rummer 10 år som butiksansat på Grønland.

Jubilæumsdagen er på torsdag, den 10. september. Meny har valgt at markere den ved at invitere hele personalet og Leif Urbans familie på Cafe Dampskibshuset på havnen i Bogense.

25 års erfaring: Kan aflæse rejsevaner på frugt og grønt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce