20 timer med gymnastik

Hal 1 i Søndersøhallerne var fyldt til sidste plads - og lidt til - ved lørdagens gymnastikopvisning. Foto: Birgitte Carol Heiberg

20 timer med gymnastik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndersøhallerne fyldt til bristepunktet med gymnaster og publikum ved den første af en række forårsopvisninger.

Søndersø: Med 50 DGI-hold tilmeldt til den første af forårets gymnastikopvisninger var det nødvendigt for Søndersø Gymnastik Forening og Særslev Gymnastikforening at gå direkte fra lokalopvisningen lørdag over i DGI-opvisningen, der fortsætter søndag klokken 9 med planlagt faneudmarch klokken 20 efter en weekend med næsten 20 timers gymnastik i Søndersøhallerne.

Omkring 2500 gymnaster vil i løbet af weekenden begejstre publikum med graciøse, rytmiske serier og akrobatiske spring, og det hele bliver afviklet i et kvikt tempo, der vidner om, at arrangørerne har prøvet det før, og at gymnasterne ved lige præcis, hvad de skal gøre - eller i hvert fald hurtigt retter ind efter kammeraterne.

Med 2500 gymnaster følger et talstærkt publikum af forældre, bedsteforældre og søskende, så det var nødvendigt for gymnastikformand Jakob Hemmingsen i sin velkomsttale at appellere til publikum om at rykke godt sammen på tribunerne og ikke lade børnene optage siddepladser.

- Hvis Søndersøhallen var en sko, var vi vokset ud af den, konstaterede Jakob Hemmingsen. Men foreningen valgte altså alligevel at lade forårsopvisningen blive i "skoen", selv om den klemmer.

20 timer med gymnastik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce