19-årig havde sex med 13-årig pige


19-årig havde sex med 13-årig pige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

19-årig mand blev i går dømt for at have haft samleje med en 13-årige pige under sommerfest i Morud

Morud: I forbindelse med en ungdomsfest under sidste års Solsikkefest i Morud havde en 19-årig mand sex med en kun 13-årige pige.

Det blev han straffet for, da sagen i går kom for retten i Odense. Her fandt en domsmandsret det bevist, at den 19-årige mand i august sidste år havde haft et fuldbyrdet samleje med en unge pige.

Straffen blev en betinget dom uden fastsættelse af straf. Det betyder, at forholdet kun giver fængsel, hvis den 19-årige på et senere tidspunkt dømmes for noget lignende.

- Der var tale om den mildest mulige dom. Retten lagde vægt på den dømtes alder og at han ikke er dømt for lignende kriminalitet, siger politifuldmægtig Stine Winther, der var anklager i sagen.

Forklaring forkastet

Den 19-årige erkendte, at han havde været sammen med den seks år yngre pige. Ligeledes gav den dømte udtryk for, at han godt vidste, at pige var under den seksuelle lavalder på 15 år.

- Han nægtede dog at have haft gennemført et samleje med pigen. Men den forklaring valgte retten at forkaste, siger Stine Winther.

Anklageren forklarer, at retten i stedet lagde vægt på pigens egen forklaring og på konklusionerne i en undersøgelse af den 13-årige pige, som efter episoden blev lavet af en læge fra Retsmedicinsk Institut i Odense.

Den dømte - der ikke er fra Morud - modtog dommen.

19-årig havde sex med 13-årig pige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce