Der skal mere end sibirisk kulde til at holde de mest trofaste vandrere væk fra Bogense Gymnastikforenings nytårsmarch

Bogense: 145 seje nordfynboer trodsede søndag formiddag den sibiriske kulde og købte billet til Bogense Gymnastikforenings traditionelle nytårsmarch med start ved Meny i Bogense klokken 10.

Vandrerne havde klogeligt fundet vintertøjet frem og formummet sig godt bag halstørklæder, huer, store frakker, varme støvler og handsker.

Men det gode nytårshumør var ikke blevet borte med blæsten. Der blev hilst godt nytår og udvekslet meninger om det pludselige skifte i vejret.

Fra Meny gik ruten ned forbi Tyrolerhusene, hen ad diget mod havnen og videre ad Kirkebakken. Cirka fem kilometer i alt. Tilbage ved Meny ventede varme pølser og drikkevarer samt lodtrækning på billetnumrene. Og i anledning af vintervejret var servering og præmiebord rykket inden for i butikken.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.