14-årig pige har anmeldt voldtægt

En 24-årig mand er blevet sigtet for et overgreb på en 14-årig pige i Otterup nytårsnat. Manden er blevet varetægtsfængslet indtil den 14. januar.
Foto: Arkivfoto: Ole Friis

14-årig pige har anmeldt voldtægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otterup: Der kan være sket en alvorlig forbrydelse i Otterup nytårsnat.

Fyns Politi har modtaget en anmeldelse om, at en 14-årig pige har været udsat for et angreb af seksuel karakter, som skulle have fundet sted i Otterup nytårsnat.

Det bekræfter vicepolitikommissær Carsten Mogensen, der er efterforskningsleder hos afdelingen for personfarlig kriminalitet under Fyns Politi.

Politiet har anholdt og sigtet en 24-årig mand for overgrebet, oplyser Carsten Mogensen.

Efter sin anholdelse blev manden fremstillet i et grundlovsforhør, hvor en dommer besluttede, at den sigtede skal sidde varetægtsfængslet frem til den 14. januar. Fængslingen er sket på grund af hensynet til politiets videre efterforskning, oplyser politiet.

Derudover er politiet yderst sparsomme med at give oplysninger og vil ikke gå i detaljer om anmeldelsen.

Carsten Mogensen oplyser, at grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre. Det betyder, at der ikke kan oplyses noget fra retsmødet. Heller ikke om sigtelsen som er rejst.

Men efterforskningslederen bekræfter, at den 24-årige er sigtet efter en af paragrafferne i straffelovens kapitel om forbrydelser mod kønssædeligheden. I det kapitel findes blandt andet paragraffen om voldtægt. Og i samme kapitel findes bestemmelsen om, at samleje med personer under 15 år kan straffes med fængsel.

Ifølge anmeldelsen er overgrebet sket under åben himmel i Otterup nytårsnat.

Politiet har ikke oplyst, hvordan den 24-årige stiller sig til sigtelsen.

14-årig pige har anmeldt voldtægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce