I år er det 25. gang, Søndersø Boldklub arrangerer Superbrugs Cup. 108 hold er med, og det er et passende antal, hvis alle kampe skal afvikles i Søndersø.

Søndersø: Omkring 1200 unge fodboldspillere fra hele landet bruger den sidste weekend, før skolehverdagen kalder igen, på at spille fodbold i Søndersø.

De deltager i 25 års-jubilæums udgaven af Superbrugs Cup arrangeret af Søndersø Boldklub.

108 hold fra U8 til U17, piger og drenge, har siden fredag aften fyldt området omkring skoler og hal i Søndersø med festivalstemning. Her er det blot ikke musikken men fodbolden, der sætter stemningen, lige indtil det sidste fløjt i finalerne har lydt omkring klokken 14-14.30 søndag eftermiddag.

Mange af de unge spillere har deres forældre med til stævne, og de fylder godt op på de midlertidige campingpladser på begge sider af Ullerupvænget. 225 campingvogne og telte er der blevet plads til, men der er også hold, der overnatter på skolerne og på Nordfyns Gymnasium.

I køkkenet i Søndersø Hallen knokler knap 130 frivillige med at have maden klar til de sultne spillere, trænere og holdledere.

Selv om weekenden først og fremmest handler om at spille fodbold, bliver der også tid til lidt andet. Lørdag aften var der således sodavandsdiskotek for spillerne og grillaften for de voksne. Men søndag klokken 8 blev de første kampe fløjtet i gang.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.