12 ud af 23 foreninger hjulpet: Penge uddelt til foreningslivet

Spillerne i Klinte Grindløse kan se frem til bedre lysforhold på træningsbanerne. Arkivfoto: Arne Rasmussen

12 ud af 23 foreninger hjulpet: Penge uddelt til foreningslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klinte Grindløse Idrætsforening blev den store vinder, da Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget uddelte donationer til kommunens foreninger.

Nordfyn: Sædvanligvis udløser det hverken jubel eller stor opmærksomhed, når der fremlægges et mødereferat fra Erhverv-, Kultur- og Fritidsudvalget.

Men efter seneste møde er der grund til at juble hos 12 lokale foreninger. Alle er blevet begunstiget med penge fra den såkaldt uprioriterede anlægspulje. Formålet med puljen er at bidrage til store vedligeholdelsesopgaver/anlæg/inventar indenfor kultur- og fritidsområdet.

23 foreninger havde søgt om penge. 12 fik støtte. Målt på beløbsstørrelsen er der størst grund til jubel hos Klinte Grindløse Idrætsforening. Med 365.313 kroner fik de flest penge. Midlerne skal bruges til en ny og forbedret belysning på træningsbanerne.

- Vi har et gammelt lysanlæg, hvor lyset er gulligt og lysmasterne formodentlig er halvrådne. Der er også en af masterne, hvor lyset ikke virker. Der har for mange år siden været lavet forbedringer, hvor lamperne blev udskiftet, hedder det i ansøgningen.

De får støtte
Følgende 12 foreninger er blevet tildelt økonomisk tilskud af Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget:Klinte Grindløse Idrætsforening 365.313 kr.

Krogsbølle Gymnastik og Idrætsforening 288.750 kr.

Bårdesø Forsamlingshus 90.000 kr.

Nr. Nærå Ringe Forsamlingshus 62.656 kr.

KFUM Spejderne 51.637 kr.

Roerslev Forsamlingshus 47.954 kr.

Uggerslev Forsamlingshus 38.806 kr.

Særslev GF 21. 875 kr.

Bogense Billardklub 14.850 kr.

Søndersø Amatørteater Gruppe 14.831 kr.

De Blå Spejdere 10.437 kr.

Melby Forsamlingshus 8.750 kr.

Renovering af klubhus

Næst flest penge fik Krogsbølle Gymnastik og Idrætsforening, der har cirka 300 medlemmer, med 288.750 kroner. De skal bruges til renovering af klubhuset. I foreningens ansøgning lyder det blandt andet:

- Klubhuset blev bygget på helt frivillig basis i 1993 og er således nu snart 26 år gammelt. Vejr og vind og brug har sat sine spor, og det er nu nødvendigt med en renovering.

Der er endnu godt en million kroner tilbage i den uprioriterede anlægspulje for 2019, som endnu ikke er prioriteret til konkrete projekter.

12 ud af 23 foreninger hjulpet: Penge uddelt til foreningslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce