- Tag Vissenbjerg med

Søren Olesen er glad for udsigten til en storkommune, men mener man burde have haft længere tid til at debattere strukturændringerne.
Foto: Anders Brohus

- Tag Vissenbjerg med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NORDFYN: Formanden for det nordfynske erhvervsråd, der startede som tre kommunerelaterede foreninger, men for længst er smeltet sammen i en fælles forening for de tre nordfynske kommuner, glæder sig over udsigten til en storkommune. Formand Søren Olesen siger:

- Jeg har den samme holdning, som jeg har haft hele tiden, nemlig at de tre nordfynske kommuner bør lægges sammen.

Et frisk pust

Han begrunder sin holdning med, at han tror, det administrative led kan slankes ved en sammenlægning, og at de geografiske afstande betyder så meget mindre i takt med, at det bliver nemmere at løse opgaverne elektronisk.

- Spørgsmålet er så, om Søndersø, Bogense og Otterup til sammen er store nok. Jeg så gerne, at man forsøgte at få i det mindste Vissenbjerg med også. Det ville også give et friskt pust, for vi kender jo allerede hinanden godt på tværs af kommunegrænserne på Nordfyn, mener erhvervsrådsformanden.

For kort tid

Han er imidlertid utilfreds med den korte høringsfrist, regeringen har stillet i udsigt til strukturdebatten:

- Tre måneder er alt for kort tid til at få debatteret disse ting ordentligt. Der skulle mindst et halvt og gerne et helt år til, mener Søren Olesen.

- Tag Vissenbjerg med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce