- Elevers kaffebord en glidebane for konkurrencen


- Elevers kaffebord en glidebane for konkurrencen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er konkurrenceforvridende, når skoleelever bager kage til pensionister. Men det er ikke alvorligt nok til at gøre vrøvl over, mener restauratører

NORDFYN: Hverken hoteller eller forsamlingshuse kan konkurrere med en flok skoleelever, når det gælder om at brygge kaffe og bage kage til små penge.

- Det kan hurtigt blive en glidebane, mener hotelejer Torkild Kaspersen, Bogense Hotel.

Lignende meldinger kommer fra andre nordfynske restauratører og udlejere af selskabslokaler, efter at Stiftstidende i går kunne berette om et nyt samarbejde mellem Søndersø-Skamby Pensionistforening og Søndersøskolen.

Fra september vil pensionisterne holde deres månedlige møder i skolens gymnastiksal, hvor elever fra skolens ældste specialklasser som en del af undervisningen vil tilberede og servere kaffe og kage. Det har fået brancheforeningen Danmarks Restauranter og Caféer til at bede Nordfyns Kommune om at gribe ind over for, hvad den kalder "helt uacceptabel konkurrenceforvridning". Jurist Jørgen Kønigshøfer forklarer, at organisationen handler på baggrund af henvendelser fra nordfynske restauratører.

- Det var ikke os

Hvem, det er, vil han ikke ud med, og det er heller ikke lykkedes avisen at finde frem til klageren.

- Det er ikke så vigtigt for vores virksomhed, at jeg vil lægge mig ud med lokalsamfundet. Men jeg har fuld respekt for dem, der har gjort det, siger Yvonne Ove fra Ditlevdal Bisonfarm, som har to selskabslokaler til udlejning.

Heller ikke på Bogense Hotel kender ejer Torkil Kaspersen noget til en klage:

- Jeg vil tro, at det er noget, foreningen selv har fundet ud af. Det kan også være en medarbejder, der har klaget.

Også på Hotel Bogense Kyst, Otterup Hotel og Særslev Forsamlingshus er der enighed om, at de ikke kender noget til henvendelsen. Men der hører enigheden også op.

- Jeg kan godt se, at det er konkurrenceforvridende, men jeg har ikke noget imod det, siger Torben Dam, formand for Særslev Forsamlingshus, mens Yvonne Ove fra bisonfarmen er skuffet over, at hun ikke har fået mulighed for at give et bud på opgaven.

På Hotel Bogense Kyst er medejer Claus Schmidt anderledes positiv:

- Ikke et ondt ord fra mig, tværtimod. Vi vil endda gerne hjælpe eleverne, hvis vi har kage tilovers fra et arrangement, siger han.

- Elevers kaffebord en glidebane for konkurrencen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce