- Det er nærmest græske priser


- Det er nærmest græske priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JERSORE: Brødet er hjemmebagt - og bagt af korn, som familien selv har kværnet. Æggene er hentet i familiens egen økologiske hønsegård. Med hører også gerne en lille overraskelse i form af en solmoden tomat fra drivhuset eller et glas hjemmelavet hyldedrik.

Der er dækket op til morgenbord i den økologiske bed and breakfast hos Britt Meiborg og Finn Bo Salgaard i Jersore.

Det er første år, familien åbner hjemmet for gæster. Derfor er man heller ikke endnu med i kataloget over fynske bed and breakfast-steder. Der har dog været gæster - men man er ikke blevet overrendt.

- Vejret har jo nok også haft betydning, lyder det fra familien, der har boet i Jersore i halvandet år.

Huset er stort, og der er kun et hjemmeboende barn i øjeblikket. Det er en af grundende til, at familien valgte at lave bed and breakfast.

- Men det er også altid interessant at møde nye mennesker. Og vi vil gerne vise naturen frem her. Der er en ro og en fred, man ikke finder på de store hoteller. Vil man gerne ses, er det ikke til os, man skal tage hen, forklarer Britt Meiborg.

De penge, gæsterne lægger for overnatning og morgenmad, lægger familien til side til deres egen ferie. Den går i år til Samos.

- Og det er faktisk sjovt. Vi lejer privat dernede, og prisen for overnatning og morgenmad dér er stort set identisk med den pris, gæsterne betaler her, siger Finn Bo Sal- gaard. Værelset i Jersore koster 350 kroner pr. nat - inklusiv morgenmad.

Natten til i går var det lejet ud til et par piger fra Odense, der tidligt på dagen begav sig til Æbelø.

- Jeg sagde til dem, at de kunne lade deres bagage stå her imens. Den var der jo ingen grund til, at de slæbte med sig. Men jeg er altså også spændt på at se, hvordan de har det, når de kommer tilbage. For det er en lidt hård tur i sådan et vejr, funderede Britt Meiborg.

- Det er nærmest græske priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce