- Det betyder alt

En mentor kan være guld værd, når det er svært at få et ben ind på arbejdsmarkedet igen. Det ved Anne-Mette Jacobsen, som nu arbejder et halvt år i virksomheden Drivadan under sin mentor, Hanne Hammer Larsen.
Foto: Peter Leth-Larsen

- Det betyder alt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordfyns Kommune er nu for alvor i gang med mentorordningen, hvor stærke personer støtter svage.

Søndersø: Anne-Mette Jacobsen har altid haft hårdt fysisk arbejde, men for nogle år tilbage sagde ryggen stop. Det betød en tid med mange undersøgelser, en operation og endelig en lang genoptræningsfase, og der gik to år, hvor hun ikke var i job.

- Jeg har en gammel kontoruddannelse, så bagefter var jeg et års tid i et fleksjob hos kommunen som sekretær, men de havde ikke råd til at beholde mig, så jeg blev ledig igen, fortæller Anne-Mette Jacobsen.

Hun havde været arbejdsløs i omkring fire uger, da kommunen ringede med et tilbud om en seks måneders praktikplads og en mentor til hende.

- Jeg blev glad, for jeg var så ivrig efter at komme i gang med at arbejde, husker hun.

Mentorordningen er et tiltag, som Jobcenter Nordfyn satte i gang tidligere på året. Ideen er, at de medvirkende virksomheder har en ansat, som påtager sig mentorrollen for langtidsledige eller folk, som ikke kan varetage deres gamle job længere. På den måde åbnes en mulighed for at komme ind på arbejdsmarkedet igen.

Læs mere om, hvordan virksomheden har taget mod Anne-Mette Jacobsen i dagens udgave af Fyens Stiftstidende.
Foto: Peter Leth-Larsen
Foto: Peter Leth-Larsen

- Det betyder alt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce