Ny redaktør på Langelandsredaktionen

Camilla Qvistgaard Dyssel er 45 år, og hun bor på Midtfyn med sin mand og sine tre børn.

Ny redaktør på Langelandsredaktionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martin Ramsgård er fratrådt, og Camilla Qvistgaard Dyssel er konstitueret lokalredaktør

Efter gensidig aftale er Martin Ramsgård stoppet som redaktør på Langeland. I stedet er Camilla Qvistgaard Dyssel konstitueret som redaktør fra nu til og med udgangen af juli. Camilla Qvistgaard Dyssel har tidligere arbejdet på de fynske aviser på forskellige redaktioner gennem 13 år. Hun er i dag freelancejournalist og lydbogsindlæser, hvilket hun har sagt ja til at holde en pause fra for at passe langelandsredaktionen, indtil avisen finder den rette person til permanent at påtage sig den vigtige opgave.

I næste uge slår Fyns Amts Avis et job op som redaktør for langelandsredaktionen, og derudover søges fortsat en journalist/tovholder til ugeavisen Øboen.

- Det er to for både Langeland og Fyns Amts Avis' ret afgørende redaktionelle job, der nu søges folk til, og planen og forventningerne er, at det vil være med til at bringe nyt liv til redaktionen. Der sker samtidig med, at der også er indholdsjusteringer i gang på hele Fyns Amts Avis, og både redaktionen og det opgraderede indhold i aviserne skal være med til at sikre bedre dækning af området og bedre kontakt mellem avis og læsere og brugere på Sydfyn og øerne. Vi arbejder fortsat med fuld fokus på både print, internettet, facebook og fysiske læsermøder i Debatteriet - og med et højt journalistisk niveau på det, der er relevant for Langelænderne og de mange, der følger udviklingen på afstand af øen, siger Fyns Amts Avis chefredaktør, Rikke Bekker.

Ny redaktør på Langelandsredaktionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce