Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bodil døde den 16. februar, hun blev 89 år.

Bodil Sylvest var en del af Ferritslev Friskole, hun havde selv gået i skole der, fulgt i skole af sin mor på en forårsdag i april 1926, og hendes mor og far havde også gået på friskolen, og Bodils børn og børnebørn har gået der og går der. Bodil Sylvest har altid interesseret sig levende for skolens hverdag og har sat en stor ære i at kende alle børnene, hvor de kom fra, og hvem der var deres forældre.

På den måde har Bodil været med til at holde skolen fast på de traditioner, der er så vigtig en del af skolens grundlag.

Bodil Sylvest elskede at komme ud i verden og møde nye mennesker, og mange af de kontakter, der var skabt ude i verden, blev til besøg i Ferritslev og så skulle de også med hen på friskolen og der mødte friskolens børn så Bodils bekendte ude fra den store verden på samme fordomsfrie og åbne måde, som Bodil havde mødt de fremmede og skabt kontakt.

Denne fordomsfrie og imødekommende måde at møde andre mennesker på vil altid være vort minde om Bodil Sylvest. Tak for alt Bodil.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce