Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80

Gerda Svedborg, Sprotoften 16, Nyborg, fylder 80 år i morgen.

75

Gudrun Henriksen, Højstræde 8, Faldsled, fylder 75 år i morgen.

Gudrun Henriksen voksede op på Gislev-egnen og kom i 1957 til Faldsled, hvor hun igennem mange år sammen med sin nu afdøde mand, Børge Henriksen, drev en gård på Højstræde.

Gennem mange år arbejdede hun tillige på Faldsled Kro, hvor hun serverede morgenmad for kroens mange kendte og internationale gæster.

Nu holder Gudrun Henriksen sig i god fysisk form ved at deltage i gymnastik i omegnens foreninger samt ved deltagelse i beboerforeningens ugentlige cykelture,

Dagen markeres med åbent hus kl. 14-18 på privatadressen.

60

Salgschef Niels Erik Elmelund-Præstekær, Tåstebjerggyden 19, Horne, fylder 60 år i morgen. Niels Erik Elmelund-Præstekær stammer fra Horne. Som ung uddannede han sig som landmand, derefter til jordbrugstekniker på Nordisk Landbrugsskole i Odense og til sidst som merkonom i markedsføring.

Sideløbende med andet arbejde dyrkede han og hustruen, Åse, i mange år bær på deres landbrugsejendom, men et grimt cykelstyrt med lædering af rygsøjlen betød, at han måtte opgive denne produktion.

Efter uddannelsen som landbrugstekniker arbejdede Niels Erik Elmelund-Præstekær først på heden maskinforretning og senere hos foderstoffirmaet Elias B. Muus.

Tilbage i 1992 var han med til at stifte fællesindkøbet Fyns Familielandbrug og blev dets forretningsfører. Udviklingen i landbruget betød, at mange af de mindre landbrug forsvandt, hvorfor han søgte nye græsgange.

I 2003 blev han salgsassistent hos Korn- og Foderstoffirmaet Carl Rasmussen & Humpler i Ørsted ved Glamsbjerg, men skiftede senere til det nuværende job som salgschef på Stampemøllen.dk i Haastrup.

Her er hans hovedopgave at sælge træbriketter over internettet.

Til fritidsinteresserne hører cykel- og jagtture, koncerter og medlemskabet af Odd Fellow Logen i Faaborg.

Hertil kommer et tillidsjob som kasserer i Faaborg Ski- og Motionsklub.

50

Kurt Nielsen, Landevejen 200, Hesselager, fylder 50 år i morgen.

50

Gartnerlærer og gartnertekniker Søren Holm, Granvænget 4, Årslev, fylder 50 år i dag.Han har siden 1992 været ansat på Gartnerskolen i Søhus, hvor han er tillidsmand for sine kolleger. Fritiden bruger han bl.a. på huset, familien og gymnastik.

50

Karin Kudsk Hansen, Højvænget 10, Svindinge, fylder 50 år på torsdag.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce