Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vores mor Inger Friis Wiik sov stille ind tirsdag morgen i sin bolig på »Bryghuset« i Svendborg.

Inger blev født og døbt Inger Friis Kromann i Marstal 1917 i et skipperhjem, hvor faderen sejlede på langfart til New Foundland, som mange gjorde dengang, medens moderen tog sig af hjemmet med en stor børneflok.

Inger blev siden gift med Poul Gunnar Wiik og kom ad omveje til Svendborg i 1940, hvor vores far fik job som maskinmester på m/s Helge, der også dengang sejlede på Svendborgsund.

Inger fik i sit ægteskab seks børn, som hun trods et liv i små kår gav alt det bedste, man her i livet kan se frem til af kærlighed, frihed, ansvarlighed og sammenhold. Det var et barndomshjem med sang, leg, liv og glæde.

Kun 46 år gammel blev vores mor enke og stod alene tilbage med en børneflok på seks, hvoraf fire endnu var skolesøgende eller under uddannelse. Med gode naboer, venners hjælp og sammenhold blev også denne menneskelige tragedie overkommet på bedste vis og børneflokken bragt godt i vej.

Med flid og nøjsomhed blev der også mulighed for at rejse sammen med en, gennem hele livet trofast veninde og kær glad nabo, Ida Mølgaard, som med sit dejlige væsen var en del af den store familie.

Vores mor tilbragte de sidste gode år af sit lange liv i en ældrebolig på Bryghuset i det miljø og den bydel, hvor hun fik den største gave af alle, at være et rigtigt menneske!

Hun efterlader sig en datter, fem sønner, svigerbørn, 10 børnebørn og fire oldebørn, som alle vil komme til at savne hende som det samlingspunkt, hun altid har været i familien.

Æret være hendes minde.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce