Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

85

Knud Erik Skov, Nilssons Vænge 3, Rudkøbing, fylder 85 år onsdag den 18. februar.

75

Tdl. graver Helmuth Andersen, Ørbækvej 145, Tved, Svendborg fylder 75 år onsdag.

Helmuth Andersen arbejdede som ung hos gipsstøberen i Svendborg og siden på Svendborg Jernstøberi/Langes Fabrikker. I 1970 blev han graver ved Tved Kirke og var i en årrække i bestyrelsen for Svendborg-kredsens Graverforening.

Helmuth Andersen har altid været aktiv i Tveds foreningsliv. Han var altid julemand ved de årlige julefester i Tved Forsamlingshus. For nogle år siden blev han kåret til »Årets Tved-borger«.

65

Fængselsinspektør Bodil Philip, Ørbæk, fylder 65 år i dag.

Bodil Philip stammer fra Århus. Mens hun studerede statskundskab var hun volontør i Nyborg Statsfængsel, hvilket i 1973 fik hende til at søge ind i Kriminalforsorgen. Hun blev medlem af en arbejdsgruppe, der arbejdede med nyordninger inden for fængselsvæsenet, herunder etableringen af hendes nuværende arbejdsplads, Statsfængslet i Ringe, i 1976.

I perioden 1985-88 var hun vicefængselsinspektør på Statsfængslet i Horserød, inden hun blev chef på Statsfængslet i Ringe.

Bodil Philip har i forbindelse med sit arbejde flere faglige tillidsposter. Hun er blandt andet medlem af Justitsministeriets Kriminalpolitiske Forskningsgruppe, medlem af Koordinationsudvalget for narkomisbrug i det tidligere Fyns Amt og medlem af ekspertgruppen vedrørende det ukrainske fængselsvæsen. Gruppen er nedsat af Europarådet.

Privat bor hun sammen med sin mand, udviklings- og personalechef Svend Tychsen i Ørbæk. Parret har to døtre på henholdsvis 35 og 33 år.

60

Formand for Slotsmøllelaug og vejleder for Datastuen Solhjem, Jens-Ole Hansen, Bygaden 60, Tullebølle, fylder 60 år onsdag den 18. februar.

Der er morgenkaffe i Tranekær Beboerhus på fødselsdagen fra kl. 10 for medlemmer og forretningsforbindelser.

50

Indehaver af Pouls Vinduespolering, Poul Larsen, Vesterled 13, Skårup, fylder 50 år onsdag den 18. februar.

Dagen markeres med åbent hus fra kl. 14.00 på adressen.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce