Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frimærke mod brystkræft satte rekord

Over fem millioner gange satte danskerne sidste år et særligt frimærke på deres breve. Frimærket er et velgørenhedsfrimærke til fordel for Kræftens Bekæmpelse og kampen mod brystkræft. - 5.112.888 solgte frimærker er rekord og det bedste resultat siden 2. verdenskrig, fortæller frimærkechef Lene Reipuert fra Post Danmark, der samtidig kan sende 2.556.444 kroner videre til Kræftens Bekæmpelse fra frimærkernes overpris.

- Målet for overprisen på det pink frimærke med den brystopererede kvinde var sat til to millioner kroner, og derfor overgår resultatet på over 2,5 millioner kroner alle forventninger, siger Lene Reipuert.

Frimærkepengene glæder også Kræftens Bekæmpelses administrerende direktør, Arne Rolighed.

- Det er dejligt, at danskerne så gerne vil støtte. De to en halv million giver os mulighed for at ansætte en forsker i fem år. Der er masser at arbejde for endnu, siger Arne Rolighed.

Ny leder af SFI Campbell

Mette Deding er tiltrådt som ny leder af SFI Campbell. Institutionen er en slags underafdeling af Det Nationale Forskningscenter for Velfærd (SFI), der varetager international forskning, mens SFI har ansvaret for national forskning.

Mette Deding er 41 år, uddannet økonom og har en ph.d. fra Aarhus Universitet. Hun kommer fra en stilling som seniorforsker på SFI, hvor hun har været leder af familieforskningsprogrammet og forsket i bl.a. familieøkonomi, kønsforskelle på arbejdsmarkedet og beskæftigelse blandt indvandrere. Mette Deding tiltrådte den 1. februar.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce