Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kurt Hammer Hansen, Korinth, tidligere Faaborg

Forhenværende grosserer og direktør Kurt Hammer Hansen, Ældrecentret Lykkevalg, Korinth, er efter flere års sygdom død, 75 år.

Kurt Hammer Hansen blev født i Faaborg, hvor hans far, Gerner Hammer Hansen, i 1941 åbnede Sydfyns Papirforsyning i Strandgade. Her blev Kurt Hammer Hansen udlært i 1943.

Efter at have aftjent sin værnepligt blev han ansat ved Olympia Kontormaskiner i Odense. I 1957 vendte han tilbage til fødebyen og fik arbejde i faderens forretning. Da faderen døde i 1966, overtog han forretningen, som han fire år senere flyttede til dens nuværende placering i Mellemgade.

I 1980 købte direktør Poul Erik Køhler halvdelen af aktieposten, og i 1988 solgte Kurt Hammer Hansen resten.

Kurt Hammer Hansen var gennem mange år aktiv i foreningslivet m.v. Han var nogle år formand for Faaborg Handelsstandsforening, var aktiv i Det konservative Folkeparti i Faaborg, medlem af Skatteankenævnet i Faaborg Kommune og formand for Detailhandlerforeningen i Danmark.

Desuden var han i 1966 med til at stifte Lions Club i Faaborg og var således med til at yde en stor humanitær indsats med særlig fokus på U-landene. Endelig var han blandt stifterne af Fultonstiftelsen i Assens.

Kurt Hammer Hansen blev for flere år siden ramt af sygdom og måtte til sidst tage ophold på Ældrecentret Lykkevalg i Korinth.

Afdøde efterlader sin hustru og øvrig familie.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce