Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bodil Nordvang Sylvest, Ferritslev

Bodil Nordvang Sylvest, Nyborgvej, Ferritslev, er død, 89 år.

Hun var gennem mange år gårdmandskone på Midtfyn og samtidig meget aktiv i lokalsamfundet. Som ældre holdt hun flere foredrag om »Livet på en bondegård«.

Begravelsen finder sted på tirsdag formiddag fra Sdr. Nærå Valgmenighedskirke.

Karen Louise Nielsen, Ringe

Karen Louise Nielsen, Ringe, er død, 71 år. Hun var født i Stengade på Langeland, og sin barndom havde hun også på Langeland.

Efter sin skoletid arbejdede Karen Nielsen som ung pige i huset forskellige steder, og i en mindre periode var hun ansat som kokkepige, men så skiftede hun og begyndte at arbejde for ældre på alderdomshjem. Her var hun blandt andet ansat på alderdomshjem i henholdsvis Rudkøbing og Tranekær I 1961 tog Karen Nielsen uddannelse som sygehjælper på Ringe Sygehus. Efter endt uddannelse blev hun ansat på samme sygehus, og hun blev nu gennem 37 år en trofast medarbejder, indtil hun i 1998 valgte at gå på pension. I 1963 blev Karen Nielsen gift med Knud Pihl Nielsen. De boede først et par år i Østergade i Ringe, men i 1965 købte familien et hus på Tingagervej i Ringe, og her har Karen og Knud Nielsen boet siden.

Når ikke Karen Nielsen var på arbejde, var det hendes store fornøjelse at tage sig af familien samt at færdes i naturen og opleve den. Foruden sin mand efterlader Karen Louise Nielsen en datter og en søn samt tre børnebørn

Carla Højbjerg Andersen, Ringe

Carla Højbjerg Andersen, Tingager Ældrecenter i Ringe, er død, 93 år.

Karoline Marie Jensen, Korinth

Karoline Marie Jensen, Korinth, er død, 86 år.

Kirsten Holm, Haastrup

Kirsten Holm, Bygaden 55, Haastrup, er død, 91 år.

Kirsten Holm stammede fra Køng ved Glamsbjerg. Efter endt skolegang arbejdede hun som husassistent forskellige steder, inden hun i 1939 blev gift med frisør Edvin Holm. Efter en periode i en lejlighed i Vissebjerg bosatte parret sig på Bygaden i Haastrup. Her drev han i 40 år egen frisørsalon, mens hun var hjemmearbejdende og koncentrerede sig om hjemmet og familien. Hun blev enke i 1996. Afdøde efterlader datteren Alice i Svendborg, sønnen Ib i Haastrup, to børnebørn og fire oldebørn.

Villy Emil Madsen, Faaborg

Villy Emil Madsen, Faaborg, er død, 86 år.

Ella Bech Jensen, Ringe

Ella Bech Jensen, Ringe, er død, 96 år.

Asger Bolund Larsen, Hesselager

Asger Bolund Larsen, Hesselager, er død, 97 år.

Han var født i Skørping, og som ung arbejdede Asger Bolund Larsen ved landbruget. Han kom til Gravballe, hvor han traf sin senere hustru. De flyttede sammen til Fyn, og de første mange år af ægteskabet boede de i Odense-området.

I 25 år kørte Asger Bolund Larsen mælk ud fra Sanderum, og det foregik i hestevogn. De sidste år op til pensionsalderen var han ansat på Nordisk Tekstil Væveri i Odense. Efter en del år i Bøsøre flyttede Asger Bolund Larsen ind til Hesselager, hvor han var tættere på sine venner, som han bl.a. spillede kort med.

Selv var han et kærligt og omgængeligt menneske, og han fik god omsorg af hjemmeplejen såvel i Hesselager som den sidste tid i gæstepleje i Vindeby.

Asger Bolund Larsen efterlader to børn samt børnebørn og oldebørn.

Lilli Sivgaard Rasmussen, Skårup

Lilli Sivgaard Rasmussen, Skårup, er død, 76 år.

Hun var født og opvokset i Skårup, og der boede hun det feste år af sit liv.

Som ung kom Lilli Sivgaard Rasmussen ud at tjene, men efter giftermålet med Erland Rasmussen for 56 år siden blev hun husmor, indtil det mindste af børnene begyndte i skole. Herefter påtog hun sig markarbejde bl.a. med at skære kålhoveder samt med at plukke bær. Som syvårig fik hun polio, men hun fastholdt som voksen, at hun ville arbejde, selv om hun havde mén af sin sygdom.

I starten af ægteskabet boede de på Thurø og senere i Aabyskov, men flyttede så til Skårup, hvor hun boede i 40 år. Til sidste flyttede hun til Trollemosen.

Hendes fokus var først og fremmest familien, men hun nød også at gå til banko sammen med manden, og hele familien nød godt af hendes håndarbejde i form af hjemmestrikkede strømper.

Lilli Sivgaard Rasmussen efterlader to børn og fem børnebørn.

Margit Larsen, Vester Skerninge

Margit Larsen, Vester Skerninge, er død, 79 år.

Hun var født og opvokset i Svinninge. Som ung uddannede Margit Larsen sig som sygeplejer, og hun arbejdede i mange år på Ollerup Plejehjem.

I 1950 blev hun gift med Peter Larsen, og i ægteskabet er der tre børn.

Margit Larsen efterlader foruden de tre børn også syv børnebørn og to oldebørn.

Jens Christoffersen, Svendborg

Jens Christoffersen, Svendborg, er død, 80 år.

Herbert Hansen, Ærøskøbing

Herbert Hansen, Gilleballehus i Ærøskøbing, er død, 81 år.

Herbert Hansen arbejdede hele livet ved landbruget, og bortset fra soldatertiden, der blev aftjent i det sønderjyske, har han altid været på Ærø.

I 1957 overtog han barndomshjemmet i Vrå, hvor han dagligt nød landskabet og den smukke natur over Borgnæsbugten fra sin lille landejendom, hvor han passede jorden og dyrene med omhu. Og ikke mindst hans dejlige hest Prins fik mange af omegnens børn til at aflægge ham et besøg.

Inden for det offentlige havde han flere tillidshverv, blandt andet var han i flere perioder medlem af Ligningskommissionen og hegnssynsmand samt i bestyrelsen for Ærøskøbing Mejeri.

Herbert Hansen var en meget afholdt mand, og han havde god omgang med sine naboer.

Da helbredet begyndte at svigte, flyttede han ind på plejehjemmet Gilleballehus i Ærøskøbing og fik en lejlighed på første sal med en flot udsigt over Øhavet, hvor fra han kunne følge færgen og andre skibe, der anløb havnen. Herbert Hansen nød de mange gode samtaler, han fik med personalet om, hvad der rørte sig i tiden. Han fulgte lige til det sidste med i, hvad der var i fjernsynet og læste dagligt Fyns Amts Avis. Han var altid glad for at få besøg og ville gerne høre om, hvordan hans store familie havde det. Afdøde efterlader seks søskende, hvoraf de fem bor på Ærø, mens en bror emigrerede som ganske ung til Oakland i Californien.

Begravelsen har fundet sted

Kaj Albrecht Kjærulff, Ringe

Kaj Albrecht Kjærulff, Ringe, er død, 79 år. Han var født i Korinth, men familien flyttede til Øster Hæsinge, hvor han havde sin barndom. Efter skoletiden arbejdede han ved landbruget på gårde forskellige steder, men i starten af halvtredserne tog Kaj Kjærulff på Skårup Statsseminarium og uddannede sig til lærer. Efter uddannelsen aftjente han sin værnepligt på Bornholm. I 1956 blev Kaj Kjærulff gift med Gurli Kjærulff, som også var lærer. De boede de første år i en lærerbolig på Brangstrupskolen, hvor Kaj Kjærulff var blevet ansat. Ret kort tid efter blev Gurli Kjærulff ansat samme sted. I 1967 startede der undervisning på Tingagerskolen, en nybygget skole i Ringe. Her blev Gurli og Kaj Kjærulff ansat, og familien flyttede samtidig til en tjenestebolig, der tilhørte skolen. Efter nogle år købte de huset.

Kaj Kjærulff virkede som lærer gennem næsten 40 år, den sidste halve snes år med særlig vægt på arbejdet i specialklasserne. Foruden i sit skolearbejde var Kaj Kjærulff aktivt engageret i det lokale foreningsliv. Han var således med i bestyrelsen for Ringe Boldklub og formand for ungdomsafdelingen. Som påskønnelse for sit engagement blev han et år kåret som årets leder i idrætsringen. Kaj Kjærulff var også med til at starte Ringe Boldklubs venner, som bl. a. arrangerede spillegilder med det formål at skaffe penge til det daglige arbejde i klubben. I dette arbejde var han med i ca. 15 år. For godt et år siden mistede Kaj Kjærulff sin kone. Han efterlader to døtre og en søn samt fem børnebørn.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce