Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erik Jensen Find, Faaborg Forsikringskonsulent Erik Jensen Find, Fruens Løkke, Faaborg, er død, 76 år. Erik Jensen Find stammede fra Faaborg, hvor han boede næsten hele sit liv. Efter endt skolegang blev han uddannet som maskinarbejder på Fiona og gik på teknisk skole i Faaborg. Derefter var han med i opstartsfasen af virksomheden Skako, men af helbredsmæssige grunde måtte han skifte erhverv. Han blev uddannet som assurandør og virkede som forsikringskonsulent, først i selskaberne Danmark og Tryg og derefter i 25 år i Alm. Brand, inden han gik på efterløn. Erik Jensen Find havde flere fritidsinteresser. Han byggede sin egen båd og fiskede på Faaborg Fjord, ligesom han gennem mange år havde stuefugle og akvariefisk. Han glemte heller ikke sin oprindelige uddannelse, og på sit værksted i hjemmet fremstillede han mange fine ting til familie, venner og bekendte. Erik Jensen Find blev i 1957 gift med Marie. Indtil for halvandet år siden boede parret på Røde Kro, men flyttede derefter til en andelsbolig på Fruens Løkke. Foruden sin hustru efterlader han en datter i Faaborg, to sønner i henholdsvis Horne og Millinge, svigerbørn og seks børnebørn.

Gudrun Skovmose Jensen, Glamsbjerg

Gudrun Skovmose Jensen, Glamsbjerg, tidligere Ebberup, er pludselig død, 77 år.

Karl Hansen, Håstrup

Forhenværende Vognmand Karl Hansen er død i sit hjem i Håstrup, 83 år.

Karl Hansen startede ved sin svigerfar Hans Hansen i Marstal som chauffør i ca.1950 og startede som selvstændig vognmand først i tresserne.

Da motorvejsbyggeriet tog fart på Fyn, rejste han til Vissenbjerg og havde sin gerning her gennem flere år med jordkørsel og materialer, lige til han gik på pension.

Hustruen Edith døde i 1969. Karl Hansen efterlader en søn og tre døtre, hvoraf datteren Ingelise bor på Ærø i Lille Rise, og en anden datter Conny har feriehus i Dunkær.

Karl Hansen var ofte på Ærø for at besøge venner og bekendte.

Børn børnebørn og oldebørn stod ham meget nær. Karl Hansen elskede familiefester med god mad, sang, dans og musik. I de senere år var havearbejdet hans store interesse.

Gunnar Hansen, Ollerup

Gunnar Hansen, Ollerup, er død, 88 år.

Han fulgte i sin bedstefars og fars fodspor og blev selvstændig malermester. »Gunnar Maler« var det navn, mange mennesker kendte ham under.

Gunnar Hansen var født og opvokset i Vester Skerninge, og det var også her, at han traf sin hustru, Gudrun, som blev medhjælpende hustru i malerfirmaet.

De blev gift i 1946, og de første fem år af ægteskabet var de bosat i Svendborg, indtil Gunnar Hansen startede for sig selv på Svendborgvej, hvor firmaet holdt til i fem år.

Herefter flyttede de til bygningen, hvor Sydbank nu holder til. Gunnar Hansen var en dygtig malermester, som fik store opgaver. Hans holdning var, at han skulle arbejde lige så meget som sine svende. Derfor var det udelukkende i den sparsomme fritid, at han kunne komme ud i naturen som jæger og fisker.

Da parret solgte huset til banken, flyttede de helt ud til vandet på Strandgårdsvvej syd for Vester Skerninge. Det var et gammel fiskerhus, som blev sat i stand, og det var ramme for familielivet i 17 år.

Sidste år solgte de huset på Egensevej, som de flyttede til for at komme tættere på byen, og de købte i stedet en lille andelsbolig i Ollerup.

Gunnar Hansen efterlader foruden hustruen to døtre, syv børnebørn og seks oldebørn.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce