Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anne Nisted Møller Christensen skriver mindeord over sin storebror, Gert Nisted Møller Christensen, Bangkok, tidligere, Nyborg:

Gert Nisted Møller Christensen døde pludseligt lørdag morgen den 31. januar, 36 år.

På trods af sin unge alder har Gert nået at udrette meget i den korte tid, han havde til rådighed. Han blev student fra Nyborg Gymnasium, en tid han holdt meget af. Ikke mindst fordi han knyttede livslange gode venskaber her. Dernæst læste Gert statskundskab på Århus Universitet. I 1996 fik han sønnen Emil, som betød alt for ham. Nogle år senere fandt han sin Linda, og sammen flyttede de til København. Der fik Gert stilling som fuldmægtig i Socialministeriet og Linda i Udenrigsministeriet.

I 2007 fik de Simon. Senere på året blev Linda tilbudt en stilling ved den danske ambassade i Bangkok. Gert fulgte med som den moderne mand han var, først på barselsorlov, senere som adm. direktør ved Det danske Handelskammer.

En af hans fornemme opgaver var bl.a. at fungere som vært for det danske kronprinsepar under deres besøg i november 2008.

Der skete altid noget, når Gert var i nærheden. Gert var nysgerrig og engageret og spildte aldrig tiden. Han holdt meget af at fiske, stå på ski, kitesurfe, spille golf, dykke og meget mere. Meget gerne gjorde han alt dette med sine gode venner eller Emil. Når han af og til længtes efter at blive rigtig forkælet, kørte han hjem til mor i Nyborg.

Gert var udpræget idealist. Han kæmpede hårdt for det, han ville og troede på, og intet kunne stoppe ham. Gert sagde sin mening. Det gav lidt knubs en gang imellem. Men det ændrede ham aldrig. Gert forblev autentisk til det sidste. Og det gør jo ingenting, når bare man har charme.... Og det havde Gert.

Man kunne ikke andet end beundre Gert og hans evne til at leve livet fuldt ud. En god samfundsborger er gået bort. Gert forholdt sig ydmygt til livet og slog gerne et slag for de svage i samfundet. Han var bl.a. med til at arrangere VM i fodbold for de hjemløse. Gert var elsket og afholdt, og han havde rigtig mange gode venner. Han vil blive savnet og husket som den, der turde gå mod strømmen, og som var der for en, når man virkelig havde brug for ham.

Gert efterlader sin elskede Emil, Simon og Linda.

Æret være min storebrors minde.

Carl Erik Vedsted, Rydsåvej 28, Odense NV, skriver mindeord over civilingeniør Poul Vagn Jensen, Pårup ved Odense:

n Min gode ven og kollega gennem mange år, cand. polyt. Poul Vagn Jensen, døde den 2. februar.

Poul blev født i 1922 i København, student fra Frederiksberg Gymnasium og i 1949 civilingeniør fra DTH. Fik straks ansættelse i Roskilde Amtsvejvæsen og giftede sig med afdelingssygeplejerske Sigrid Mejer Jensen.

Et år var han hos entreprenør E. A. Kjær, Taulov, og siden tre år under Svendborg Amtsvejvæsen, der stod for den første bid motorvej på Fyn fra Hjulby til Knudshoved Færgehavn. Herefter kom han til Sorø Amtsvejvæsen.

Med sin kone og tre børn drog han i 1960 til Iran for Kampsax, der forestod omfattende vejanlæg for den iranske regering. Familien blev accepteret af lokalbefolkningen og vendte hjem fyldt med gode erindringer fra tre spændende år.

Vi mødtes, da han i 1963 tiltrådte som leder af tilsynet med entreprenørarbejderne i Odense Amtsvejinspektorat, motorvejkontoret.

Året efter begyndte jord- og belægningsarbejder fra Gribsvad til Nr. Aaby og derefter videre til den nye Lillebæltsbro.

Omkring 1970 blev Poul leder af det fynske motorvejkontor og ved årsskiftet 1973-74 leder af anlægskontoret indtil pensionering i 1989.

Poul var en god kollega og loyal medarbejder.

Ret hurtigt efter vort første møde indledtes et varmt og fortroligt venskab, der holdt sig hele hans liv.

Poul og Sigrid var familiemennesker, der lagde vægt på at holde traditioner i hævd.

De delte holdninger i eksistentielle spørgsmål. Med deres grundtvigianske tankegang løste de sognebånd til den nuværende Gråbrødre Klosterkirke. Poul fik tid til at arbejde som kirkeværge.

For få år siden blev han alene og på grund af svækket helbred tjenlig til en plejehjemsplads. Det siger alt om familiesammenholdet, at hans to døtre delte en plejeorlov i hjemmet, indtil der blev plads på Paarup Plejehjem.

Her tilbragte Poul sin allersidste livsaften og afventede roligt sin udgang fra dette liv.

Æret være Poul Vagn Jensens minde!

På vegne af bestyrelsen for Østfyns Erhvervssparring skriver Kenneth Schødt, mindeord over Peder Svansø, Nyborg:

n Peder Svansø er død.

Det er svært at forstå for os, der havde glæde af Peder store erfaring inden for det erhvervsmæssige. Vi skulle have bestyrelsesmøde i Østfyns Erhvervsparring, som Peder var med til at starte op sammen med Mikael Tipsmark. Peder var med som primus motor og deltog med ildhu. Derfor blev vi nødt til at udsætte det sidste bestyrelsesmøde.

Peder skulle opereres, men ville nok være klar igen efter fjorten dage, mente han. Vi, der ikke var så tæt på ham i dagligdagen, forstod ikke, hvor galt det var med hans hjerte, og han var ikke typen, der gik rundt og beklagede sig til alle og enhver. Derfor er det med stor beklagelse, at vi erfarer, at vi har mistet en god ven, en mentor, en ildsjæl, en man altid kunne gå til, selv om man ikke var »bedsteven«.

Peder var mentor for flere grupper iværksættere, og alle har nydt gavn af Peders store erfaring og glæde af hans menneskelige egenskaber. Han var nem at tale med og spørge til råds. Han var en god lytter, han kunne være meget direkte, men altid med en positiv indgangsvinkel til tingene.

Peder vil blive savnet, og vi sender vores tanker og dybeste medfølelse til Hanne, der alt for tidligt har mistet sin mand.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce