Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ellen Jensen,

Landet

Ellen Jensen, Landet, er død, 84 år. Hun var født i Nr. Højrup og var den yngste af fire søskende.

Ellen Jensen og hendes første mand, Hans, købte det lille husmandssted på Elvira Madigans Vej i 1956.

Manden døde i 1975.

Nogle år senere fandt Ellen Jensen sammen med Christian, som havde en søn, Henrik. Christian døde for fem år siden.

Ellen Jensen fik aldrig selv børn, men var glad for andres. Hun var et hyggeligt, ærligt og respekteret menneske at være sammen med for både familie, naboer og venner. For to år siden fik Ellen Jensen dårligt hjerte, og i tirsdags sagde det stop.

Gunner Børgager Larsen,

Rudkøbing

Forhenværende sparekassekasserer Gunner Børgager Larsen er efter flere års tiltagende svækkelse død på Rudkøbing Plejehjem, 84 år.

Han var født i Høng og kom som nyuddannet handelsstudent til Langeland i 1948, hvor han fik ansættelse som kommis ved engrosfirmaet Baagøe i Centralgården i Rudkøbing. Siden blev det til flere års ansættelse på Ølandenes Frøkontor, hvorigennem han fik et indgående kendskab til langelænderne og Langeland. Erhvervskarrieren sluttede i Langelands Sparekasse, hvor han som kasserer igennem knap 25 år var en værdsat medarbejder, kollega og et kendt ansigt blandt sparekassens kunder.

Gunner Børgager Larsen var et konkurrencemenneske, som kæmpede for at vinde de konkurrencer, han deltog i. I ungdommen var det roning i Rudkøbing Roklub, senere blev det til bilorienteringsløb på alle de langelandske småveje. Konkurrencemennesket kom også frem i tusindvis af kortspil i kortklub, hvor han spillede whist og bridge sammen med hustruen Vibeke. Også derhjemme privat blev der spillet kort, her var yndlingsspillene rommy, æsel og fisk sammen med børn og børnebørn.

Familien og hjemmet på Kirkegårdsvej og senere på Banevænget havde altid højeste prioritet, både i hverdagen og i fritiden. Et kærkomment feriemål for hele familien var turene til Norge, Sverige og rundt i Danmark, og senere var målet sommerhuset på Ristinge.

Gunnar Børgager Larsen efterlader sin hustru Vibeke samt to sønner, svigerdøtre og børnebørn.

Johannes Grønbech Jørgensen,

Ørbæk

Forhenværende gårdejer Johannes Grønbech Jørgensen, Kløverbo, Rosengården, Ørbæk, er død, 84 år.

Ole Jensen,

Nyborg

Ole Jensen, Nyborg, er død, 52 år.

Afdøde efterlader sønnerne Thomas og Jesper samt sin mor, Else Jensen.

Sanny Britt Claesson,

Tommerup

Sanny Britt Claesson, Teglværksvej, Tommerup, er død, 47 år.

Inger Jensen, Ulbølle

Inger Jensen, Ulbølle, er død, 74 år.

De første år af sit ægteskab var Inger Jensen hjemmegående. Hun blev gift i 1954 med Torkil Jensen, der var vognmand og kørte en skralderute i Egebjerg Kommune.

Inger Jensen var født og opvokset i Ulbølle i Grønnegade 39, og hun blev boende i byen hele sit liv.

En overgang arbejdede hun på Ulbølle Vaskeri, men blev så privatdagplejemor og overgik senere til at være kommunal dagplejer. Hun passede de lokale børn i tæt på 25 år, kun afbrudt at et år eller halvandet, hvor hun som medhjælpende hustru hjalp sin mand i firmaet. Det var en tid, som hun så tilbage på med glæde.

Inger Jensen var meget aktiv i lokalsamfundet. Hun har været i bestyrelsen for Ulbølle Husholdningsforening og deltog aktivt i arbejdet, bl.a. når de ved juletid bagte småkager til sognets ældre. Som ældre har hun gået til gymnastik og bowling foruden at passe hus og have lige til det sidste.

Inger Jensen mistede sin mand i 1981, og hun efterlader fire børn, seks børnebørn og to oldebørn.

Arne Nielsen, Gundestrup

Arne Nielsen, Gundestrup, er død, 79 år. Han var født og opvokset på Damgård i Gundestrup ved Hundstrup, på den gård, som han senere overtog sammen med sin hustru, Elly Nielsen.

Som ung var han ude at tjene på gårde, før han vendte hjem og overtog fødegården. Den drev han op til et mønsterbrug og renoverede alle bygninger med egen, flittig hånd. De sidste fem-seks år har jorden været forpagtet ud.

Han var et naturmenneske, der hver dag var ovre i skoven, og som gik på jagt, når han havde tiden til det. Han var tillige en trofast ven og havde et gemytligt sind.

Foruden hustruen efterlader Arne Nielsen tre børn samt børnebørn.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce