Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ann Gitte Tornhøj, Poppelvej 2, Humble, skriver mindeord over Inge Lise Dalby Kristensen, Glentevej 17 st.v., Svendborg:

Inge Lise Dalby Kristensen er død. Et virksomt liv er slut.

Du blev født i Vejle d. 3. juli 1943 som mellemste barn i en søskendeflok på tre. Tidligt lærte du livets barske realiteter at kende, din mor døde, da du endnu var barn. Du kom til at bo hos din mormor og morfar. Det var hjertevarme mennesker af små kår, som gav dig tryghed og ballast til voksenlivet. Hele dit liv har været børn, desværre opnåede du aldrig selv at blive mor, hvilket var din store sorg.

I 1971 blev du uddannet socialpædagog fra Odense Seminarium. Du har arbejdet med adfærdsvanskelige børn og unge. En årrække var du leder af Vester Skerninge Børnehave. Dit menneskesyn gjorde, at du altid har brændt for de svage, de »skæve eksistenser« og de handicappede, så i slutningen af firserne blev du ansat som afdelingsleder på Elleruphus, som er et bosted for fysisk og psykisk handicappede.

Vi lærte dig at at kende i slutningen af 1995, da du og din mand Kaj blev aflastningsfamilie for vores dengang fem-årige søn Jonas, som er født med Downs Syndrom og multihandicappet. I syv år var du og din mand aflastning for os, hvilket vi var meget glade og trygge ved. Du havde en stor vilje og hjertevarme til at lære Jonas nye ting. I sang og spillede meget, hvilket han elskede, især når du tog mundharpen frem. I tog på mange dejlige ture sammen, og ferietur med jeres campingvogn, og Jonas blev det også til. Du havde heldigvis ligesom os troen på, at det nyttede at stimulere så meget som muligt. Det var en meget stor dag for dig, da Jonas blev konfirmeret i Vor Frue Kirke i Svendborg.

Desværre måtte du p.g.a. sygdom stoppe med at passe Jonas, da han var 13 år, men heldigvis forblev du og din mand nære venner af familien, så Jonas og vi vedblev at have kontakten. Du havde ligeledes et stort hjerte for vores to andre børn.

Socialpolitisk var du meget bevidst, og man var ikke i tvivl om, hvad du stod for, 1. maj var en vigtig dag for dig. Du nåede at fejre sølvbryllup med din kære Kaj i 2005 og oplevede en dejlig tur til Prag.

Kaj har altid været der for dig, og i dit sidste svære sygdomsforløb passede han dig med stor samvittighed og omsorgsfuldhed.

Æret være dit minde, kære Inge Lise.

Personalechef i det tidligere Postområde Svendborg, Keld Sørensen skriver i anledning af fhv. indkøbschef, postinspektør Ove Elkjær Jensens død:

n Det var med blandede følelser, at jeg hørte at O E. Jensen var afgået ved døden forleden dag: Vemod fordi jeg nu ikke længere kunne møde denne tidligere kollega og udveksle gode minder og muntre historier fra lang tids samarbejde, men samtidig en følelse af lettelse, fordi det har været smertefuldt at se, hvordan alvorlig sygdom fik knækket denne stovte mand.

O.E, som han hyppigst benævntes blandt kolleger, var en energisk, farverig og yderst engageret person, der tilbragte størstedelen af sit aktive arbejdsliv i Post Danmark.

Han startede som 17-årig som elev, og i løbet af sin karriere var han bl.a. beskæftiget ved jernbanepostkontoret, hvor han som overassistent udførte tjeneste i de daværende bureauer (specielt indrettede togvogne, hvor der i nattetimerne blev sorteret post under transporten mellem landsdelene). Via en souschefstilling ved Rudkøbing Postkontor havnede han i Svendborg, hvor han ligeledes som souschef i en periode var ansvarlig for såvel omdelings- som for indleveringsafsnittet. Senere, i forbindelse med etablering af områdeledelsen i Postområde Svendborg, blev han indkøbschef med ansvar for bygninger, materiel og indkøb. Som nævnt kastede han sig over arbejdet med gåpåmod og engagement - af og til med utraditionelle metoder. Han kunne i situationer virke kontant og brysk, men altid med hjertet på rette sted. Var der kolleger, der havde behov for hjælp og støtte, gik de ikke forgæves, ligesom han var en habil gør-det-selv håndværker. Efter sin pensionering havde han i en periode et seniorjob ved Kjær & Kjær Worldwide.

Han havde alsidige fritidsinteresser som hus og have, sejlads, senest i en klassisk motorbåd, badminton med vennerne og han kunne ofte træffes til musikengagementer ? gerne traditionel jazz. I en periode var han endvidere medlem af Svendborg Kommunes facadeudvalg.

O.E. Jensen vil blive savnet af mange. Æret være hans minde.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce