Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Min dejlige mand Bjarne Nielsen døde 28. januar.

Bjarne elskede livet og var så ked af, at han var tvunget til at forlade os allesammen.

Bjarne fik første gang kræft i 2000, men var i alle årene optimist og troede på, at han igen blev rask. Han gennemgik med tapperhed flere operationer og behandlinger uden at beklage sig og havde en ukuelig lyst til livet.

I 2008 tog kræften for alvor fat, og i december faldt den endelige dom, at der ikke var mere at gøre. Den sidste måned af Bjarnes liv var på Hospice Fyn, hvor han fik en værdig og omsorgfuld behandling, og hvor vi fik mulighed for at være sammen, fri for alle praktiske opgaver. I løbet af den måned fik vi også lært, at vi ikke kun skulle fokusere på alt det, vi ikke nåede, men på alt det, vi trods alt nåede.

Vi glædede os over vore mange rejser, både i Europa og vores yndlingssted, Tenerife, og de store rejser til Korea og Kina.

Vi mødtes og fandt kærligheden i en moden alder og havde håbet og troet, at vi fik lov til at blive gamle sammen.

Det blev til 10 dejlige år i vort fælles hus på Gudrunsvej. Her nød vi vores have, og Bjarne holdt af at passe sine mange flotte roser.

Bjarne var et ærligt og fantastisk menneske, der altid havde overskud til at gøre noget for andre. Han har gennem flere år været aktiv i Lions Club i Nyborg, og han var kasserer i Nyborg Tennisklub. Tennis var hans store interesse, og han glædede sig altid til både det sportslige og det sociale sammen med kammeraterne gennem mange år.

Verden er blevet fattigere nu, hvor han er død.

Han ville så gerne have oplevet meget mere i livet, vi havde så mange fælles planer, som vi desværre ikke nåede.

Jeg ved, han vil blive savnet af børn og børnebørn, men vi kan alle glædes over at have kendt et kærligt og enestående menneske.

Her bliver tomt uden Bjarne.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce