Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

95

Tidligere overlærer Holger Damkiær, Brænderupvængevej 13, Gudbjerg, fylder 95 år i morgen. Holger Damkiær er født og opvokset på Ellerup Skole og valgte som forældrene lærergerningen. Han blev lærer fra Skårup Seminarium, og senere tog han på gymnastikhøjskole og lærerhøjskole, hvor han tog sin specialuddannelse i engelsk. I mange år var han lærer på Frederiksberg, hvorefter han flyttede til Svendborg og i 16 år var en afholdt lærer på Østre Skole.

I flere år var Holger Damkiær fast censor i engelsk ved realeksamen.

I 1956 overtog han sammen med sin nu afdøde hustru Gerda et smukt skovområde, Brænderupvænget, i det nordlige Gudbjerg. Her har han lagt et stort arbejde i skovens pleje sammen med et stort engagement i naturfredningsarbejde.

80

Bodil Granhøj Schou Jørgensen, Mejerivænget 21a, Ørbæk, fylder 80 år i morgen.

70

Vognmand Erik K. Jørgensen, Rødeledsvej 77, Svendborg, fylder 70 år i morgen. Erik Jørgensen stammer fra Ørbæk. I 1962 kom han til Svendborg, hvor han kørte bybus hos rutebilejer Ernst Hansen. I 1976 fik Erik Jørgensen arbejde med at køre renovation. I 1980 fik han dagrenovationen. Her begyndte han med én lastbil, men udvidede og etablerede vognmandsforretningen på Rødeledsvej. Forretningen rådede snart over store anlæg som garager og lagre. Erik K. Jørgensens firma, EKJ Renovation & Containerudlejning, har i mange år været kendt for sin præcise hurtighed, når affald skal indsamles til genbrug eller makulering. Næste generation, datteren Hanne og sønnen Børge, har de senere år været partnere i firmaet.

60

Jimmy Reid, Støberbakken 3, Svendborg, fylder 60 år torsdag den 5. februar.

Det markeres med åbent hus i Beboerhuset, Langeshave (Nannasvej) lørdag den 7. februar kl. 13-18 for familie og venner.

60

Murermester Arne Hansen, Lykkemarken 32, Korinth, fylder 60 år torsdag den 5. februar.

Arne Hansen stammer fra Gærup og kom efter endt skolegang i murerlære hos sin far, murermester Holger Hansen. Han overtog selv firmaet for 25 år siden og kan således fejre 25 års jubilæum som selvstændig sammen med fødselsdagen.

Arne Hansen, der er fjerde generation i firmaet, er kendt som en dygtig og stabil håndværksmester. Han har foreløbig arbejdet for firmaet i 43 år og har ingen planer om at gå på efterløn. Der er pt. heller ingen i familien, der er interesseret i at føre firmaet videre. Han beskæftiger i øjeblikket tre-fire medarbejdere, men var for år tilbage oppe på over ti medarbejdere.

Som medlem af Korinth-Gruppen er han med til at sætte gang i byudviklingen i lokalområdet. De foreløbige og flotte resultater kan ses i Lykkemarken.

Arne Hansen har altid været særdeles sportsinteresseret. Han spillede gennem mange år både fodbold, håndbold, bordtennis og badminton, men koncentrerer sig nu fuldt ud om golf. Desuden er jag en meget stor fritidsinteresse.

Arne Hansen har ligeledes gennem mange år involveret sig meget i det lokale foreningsarbejde. Han er formand for Korinth Handels- og Håndværkerforening, Øster Hæsinge Gymnastik- og Ungdomsforenings repræsentant i Korinth Hallens bestyrelse og medlem af repræsentantskabet for Sparekassen Faaborg.

Fødselsdagen og 25 års jubilæet markeres på dagen med åbent hus for forretningsforbindelser, venner og bekendte i Øster Hæsinge Forsamlingshus kl. 14-18.

18

Dina Andersen, Pilevænget 15, Marstal, fylder 18 år torsdag den 5. februar.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce