Mogens Madsen, Svendborg.
Foto: Roland P

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mogens Madsen, Svendborg

Mogens Madsen, Svendborg, er død, 66 år.

Han var især kendt for sine 15 år som nærbetjent i Svendborg, men havde en lang karriere inden for politiet bag sig, da han gik på pension som 60-årig.

Mogens Madsen var født og opvokset i København og var isolatør, før han i 1964 kom på politiskolen. I 1974 flyttede familien til Svendborg, og her blev han hundefører, ligesom han har arbejdet i kriminalpolitiet, før han blev et kendt ansigt i Svendborgs gader som nærbetjent.

I 1966 blev han gift med Bodil Madsen, og i ægteskabet er to børn, foruden at ægtefællerne åbnede deres hjem for tre børn, der fik deres andet hjem der.

Fritiden brugte Mogens Madsen bl.a. på Peder Most Garden og i politihundeforeningen samt Landsgarderforeningen, som han selv var med til at stifte. Han var desuden chefredaktør for »De Danske Bygardere« og fotograf for foreningen. I 2002 modtog han foreningens næsthøjeste udmærkelse i sølv.

Mogens Madsen var også ude og opleve verden på rejse sammen med sin hustru, og han fik et godt liv med gode oplevelser.

Mogens Madsen efterlader foruden hustru og de to børn også fire børnebørn samt de tre plejebørn og deres otte børn.

Aage Weel Krammer, Ollerup

Aage Weel Krammer, Ollerup, er død, 83 år.

I mange år var Aage Weel Krammer ansat som lærer på Vester Skerninge Skole og boede sammen med sin familie i en lærerbolig, som var tilknyttet skolen.

Han var født og opvokset ved Hesselbjerg på Langeland, og som ung uddannede Arne Weel Krammer sig fra Skaarup Seminarium.

Mens han aftjente sin værnepligt lige efter Anden Verdenskrig, var Aage Weel Krammer udstationeret i Tyskland, og da han vendte tilbage, fik han job som lærer i Odenseområdet. Her traf han sin senere hustru, Frida Krammer, under et ophold med børn fra Odense i koloniforeningen i Hasmark.

De blev i Odense indtil 1953, hvor Aage Weel Krammer blev ansat som lærer nummer to på Vester Skerninge Skole. Familien boede i lærerboligen indtil 1965, hvor de byggede hus i byen. En-to år senere begyndte han at arbejde sammen med amtskonsulenten inden for skoleområdet i Svendborg Amt, og da Fyns Amt blev til, rykkede han med ind på amtsgården i Odense. Nogle år senere blev han amtskonsulent for ungdoms- og fritidsundervisningen.

Aage Weel Krammer havde nogle passioner i livet - at spille musik og bygge indstrumenter - og de var medvirkende til, at han gik tidligt på pension. Han spillede violin i kammer- og symfoniorkestre på Fyn, og som pensionist byggede han selv instrumenter.

Aage Weel Krammer efterlader foruden hustruen også to sønner og seks børnebørn.

Grethe K. Madsen,

Rudkøbing

Forhenværende damefrisør Grethe K. Madsen, tidligere Fredensvej i Rudkøbing, er død på Danahus, 85 år.

Hun var født i Rudkøbing, hvor hun blev uddannet som damefrisør. I 1945 var hun sammen med sin mor med til at passe og pleje de syge russiske soldater fra flydedokken, der drev i land ved Påø.

Midt i 1940?rne blev hun gift med Verner Madsen fra Brændekilde, og parret købte hus på Fredensvej, hvor hun åbnede selvstændig damefrisørsalon i 1949. Denne salon drev hun i mange år med mange trofaste kunder. I den seneste tid af sit arbejdsliv kørte hun ud til sine trofaste kunder - derhjemme eller på plejehjem - for at ordne deres hår.

Hun havde den sorg at miste sin mand allerede i starten af 1970?erne.

I sin fritid holdt hun meget af at spille banko og komme sammen med sin omgangskreds. Den seneste tid boede hun på Danahus, hvor hun var glad for at være.

Grethe K. Madsen efterlader en søn, en svigerdatter samt to børnebørn og to oldebørn.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce