Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gerda M. Sørensen,

Ringe

Gerda M. Sørensen, Ringe, er død, 72 år. Hun var født i Haastrup, og i 1956 blev hun gift med Hans Sørensen, som var tagdækker. De bosatte sig i Ringe, hvor de har boet siden.

Foruden arbejdet derhjemme havde Gerda Sørensen en tid job på Haustrup Fabrikker, men hun havde også i en periode arbejde som rengøringsassistent på Tingagerskolen.

I 1989 stoppede hun med sit arbejdsliv og gik på førtidspension. I sin fritid var hendes store fornøjelse blandt andet l?hombre og andre kortspil. Foruden sin mand efterlader Gerda M. Sørensen en datter og fire sønner, elleve børnebørn samt et oldebarn.

Rigmor Jacobsen,

Nyborg

Rigmor Jacobsen, Svanedammens Plejecenter, Svanedamsvej, Nyborg, er død, 88 år. Afdøde efterlader børn, børnebørn og oldebørn.

Birger Munch Pedersen,

Ullerslev

Værktøjsmager Birger Munch Pedersen, Odensevej, Ullerslev, er død, 54 år.

Anne Kathrine Jarlsteen,

Glamsbjerg

Anne Kathrine Jarlsteen, Birkevej, Glamsbjerg, er død, 71 år. Afdøde efterlader sin mand, Egon Jarlsteen, og øvrig familie.

John Preben Rasmussen,

Hundstrup

John Preben Rasmussen, Sydbo, Eskebjergvej ved Hundstrup, er død, 70 år.

Ib Bjørn Poulsen, tidligere folketings- medlem for SF

Det tidligere folketingsmedlem for SF Ib Bjørn Poulsen er død, 68 år. Ib Bjørn Poulsen var født og opvokset i Gentofte, men kom til Frederikshavn i 1965, da han blev ansat på Frederikshavn Værft. Forinden havde han taget eksamen som maskinist i København.

I Frederikshavn startede Ib Bjørn Poulsen sin politiske karriere i SF, og han blev valgt ind i byrådet. I 1977 kom han i Folketinget for SF.

Med en afbrydelse sad han i Folketinget frem til 1990, og sammenlagt blev det til 11 år på Christiansborg.

Ib Bjørn Poulsen har også været statsrevisor og i en periode formand for statsrevisorerne.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce