Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

90

Thora Nielsen, Østre Ringvej 22 st., Ringe, fylder 90 år i dag.

Marie Storm, Stationsvej 18, Nr. Broby, fylder 90 år på fredag.

80

Bror Würden, Vestervænget 34, Bagenkop, fylder 80 år fredag den 6. februar.

75

Inge Carlsen, Æblehaven 7 A, Haarby, fylder 75 år på fredag.

75

Aage Brænder, Snødevej 49, Tranekær, fylder 75 år fredag den 6. februar.

70

Bent Nielsen, Vibevej 4, Rolfsted, fylder 70 år lørdag 7. februar.

70

Birgit H. Rasmussen, Kirkeskove 2, Skellerup ved Ullerslev, fylder 70 år i dag.

60

Murermester Erik Christensen, Assensvej 196, Stenstrup, fylder 60 år fredag den 6. februar. Erik Christensen er 3. generation i det 91-årige familiefirma, som i alle årene har udført mange forskellige opgaver inden for murerhåndværket i lokalområdet - herunder renovering og kalkning af en stor del af områdets kirker.

Erik Christensen har selv stået i spidsen for firmaet i ca. 30 år, og som baggrund for overtagelsen af firmaet supplerede han sin mureruddannelse med en bygningskonstruktøruddannelse fra BTH.

Dette har bevirket, at firmaet i de forløbne år har været i stand til at udføre flere forskelligartede opgaver, bl.a. en del tegnings- og projekteringsopgaver, total- og hovedentrepriseopgaver m.v., senest totalentrepriseopgaven med opførelsen af Menighedshuset i Kirkeby.

I mange år var Erik Christensen medlem af bestyrelsen i Stenstrup og omegns Handels- og Håndværkerforening, heraf flere år som formand.

Det var også i handels- og håndværkerforeningens regi, at han for et par år siden stod i spidsen for opførelsen af Teglskulpturen på Kirkepladsen.

I Stenstrup Billardklub blev det til ca. 25 år som bestyrelsesmedlem, og her har han også en del af årene været formand og udfylder nu posten som kasserer uden for bestyrelsen.

Rent organisatorisk har han beklædt bestyrelsesposter i mere end 20 år og er nu kasserer i Dansk Byggeri, Lokalforeningen Sydfyn, ligsom han er bestyrelsesmedlem i Svendborg Murermesterforening.

Erik Christensen er »indfødt« Stenstrup-dreng, og hans store hobby er lokalområdets historie, som koblet sammen med interessen for at samle på bl.a. lokale postkort måske en dag munder ud i en spændende historie fortalt med postkort. Derudover er en frimærke- og brevsamling under opbygning.

Et spil kort i kortklubben i Ulbølle bliver der også tid til, men ellers er det huset, haven og familien, som nyder hans største opmærksomhed, ligesom ture med campingvognen sammen med børnebørnene nu også er kommet højt på prioriteringslisten.

Selv om 60-året nu rundes, og efterlønsbeviset er på vej med posten, er planen, at der går nogle år endnu, inden murerskeen lægges på hylden, og der tages hul på de mange fritidsinteresser.

Fødselaren træffes hjemme på dagen.

50

Anne Mette Pedersen, Egeballe 13, Nr. Broby, fylder 50 år på fredag.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce