Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gerd Nisted Møller Christensen,

Bangkok, tidl. Nyborg

Gerd Nisted Møller Christensen, der blev født i Nyborg, var administrerende direktør ved Det danske Handelskammer i Bangkok. Han efterlader hustru, børn, sin mor og søskende.

Bisættelsen finder sted på lørdag fra Nyborg Kirkegårdskapel.

Anne-Lise Poulsen,

Assens

Anne-Lise Poulsen, Assens, tidligere Sø-Søby, er død, 74 år.

Karsten Kjær Ibsen,

Fjellerup

Karsten Kjær Ibsen, Fjellerup ved Ryslinge, er død, 60 år. Han var født i Nr. Esterbølle på Nordfyn, men ret tidligt flyttede familien til Herrested, hvor Karsten Ibsen startede sin skolegang.

Efter forskelligt arbejde tog han uddannelse som maskinsnedker.

I 1969 blev Karsten Kjær Ibsen gift med Lis Ibsen. De boede først i Odense, derefter havde familien forskellige adresser blandt andet i Ringe og en kortere tid i Ryslinge, indtil de i 2004 flyttede til Fjellerup. Her har de boet siden.

Karsten Ibsen arbejdede forskellige steder, blandt andet har han været ansat på Boltinge Stolefabrik og på Albanibryggerierne.

Da Karsten Kjær Ibsen blev ramt af sygdom, måtte han holde med sit arbejdsliv.

En af hans store fritidsinteresser var brevduer, og han var med i arbejdet i Midtfyns Brevdueforening.

Foruden Lis efterlader Karsten Kjær Ibsen tre døtre samt syv børnebørn.

Birthe Høj,

Tryggelev

Tekstilkunstneren Birthe Høj, Tryggelev, er død 77 år.

Hun var født i Vesterby, men voksede op i Rudkøbing, hvor hun tog sin realeksamen. Hun blev uddannet som dameskrædder i Odense og åbnede modesalon i Ørstedsgade i Rudkøbing, hvor hun havde fire-fem ansatte.

I slutningen af 1960?erne flyttede hun til Svendborg, hvor hun blev gift med Harry Høj, og parret drev i fælleskab autoværksted og servicestation på Nyborgvej i Svendborg. I midten af 1970?erne flyttede de til Kregme på Sjælland, hvor de også drev værksted og servicestation.

Hun var en kunstnerisk og kreativ kvinde, der startede med tekstilkunst og blev en anerkendt tekstilkunstner, der deltog i mange udstillinger over hele landet, også på Langeland, hvor hun udstillede i Nordea Bank og på Skvatmøllen i Tranekær.

Hun mødte sin mand, Jørgen Knudsen, i en moden alder og de blev gift i 2004 og havde netop åbnet galleri i Tryggelev.

Birthe Høj efterlader sin mand Jørgen, en søn samt to børnebørn.

Vita Jansen,

Rudkøbing

Vita Jansen, Rudkøbing, er død, 83 år.

Hun var født i Vognsbjerg som den yngste i en søskendeflok på 10 og kom efter sin konfirmation i huset på Harnbjerggård og senere hos Tip-Top i Rudkøbing.

I 1946 blev hun gift med smedesvend Bent Kongerslev Jansen, og parret bosatte sig i Rudkøbing. Hun blev nu hjemmegående, hvor hendes store interesser var mand, hus og have samt de tre børn, der voksede op i hjemmet. Hun gjorde en stor indsats for, at deres børn fik en uddannelse. En mulighed, hun aldrig selv havde haft i en familie med 10 børn. Hun var dygtig til at lave mad og var meget glad for at lave eksotiske retter.

Hun havde den sorg at miste sin mand i 1998, men blev boende i huset indtil 1999 hvor hun flyttede i lejlighed. De sidste to år boede hun på Rudkøbing Plejehjem.

Vita Jansen der var familiens midtpunkt efterlader to døtre, en søn, svigerbørn samt fire børnebørn og to oldebørn.

Frank Larsson,

Vester Hæsinge

Frank Larsson, Birkevej, Vester Hæsinge, er død, 81 år.

Afdøde efterlader sin hustru, Gerda Larsson, og øvrig familie.

Peter Jeppesen,

Nyborg

Peter Jeppesen, Nyborg, er død, 42 år.

Kristian Johannes Rasmussen, Svendborg

Kristian Johannes Rasmussen, Svendborg, er død, 86 år.

I mange år arbejdede og boede Kristian Johannes Rasmussen i Grønland, men vendte hjem til sin fødeby på sine ældre dage.

Som ung arbejdede han som væver i Svendborg, men da han træf en grønlandsk kvinde, giftede han og flyttede med hende til Grønland.

Her opholdt han sig i 38 år . Han arbejdede som chauffør på tankvogne, og i sin fritids elskede han at tage ud i naturen på jagt og fiskeri. Han havde sin egen båd og brugte sommeren til at gå på jagt enten på vandet eller på land.

Han var gift et par gange, i Danmark i og i Grønland, og han opnåede at få 12 børn. Han blev i Grønland en del år efter, at han var gået på pension, men vendte så tilbage til Svendborg.

På sine ældre dage samlede han kæledyr omkring sig, akvariefisk, fugle, skildpadder og katte.

Kristian Johannes Rasmussen efterlader foruden sine 12 børn også børnebørn og oldebørn.

Erna Moses,

Tåsinge

Erna Moses, Tåsinge, er død, 82 år.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce