Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jacob T. Davidsen, Vindeby, Tåsinge, skriver mindeord over Povl Ullegård, Ballen:

Da budskabet om Povls død kom, mistede jeg og mange andre en god ven. Han var et vidende og livsglad menneske. Gennem mange år har jeg i Povl haft en god støtte og ven. I årene i byrådet lærte jeg Povl at kende som et menneske med visioner, idealer og lyst til at deltage i samfundsforhold. Vi fik et tæt samarbejde, og mange timer er gået med samtaler om politik, visioner og tanker om hvor og hvordan og hvis? også om livet generelt, og alt hvad det medfører af glæder og sorger. Vi var ikke altid enige, men Povl var god at drøfte tingene med. Politik er ikke altid sjovt, der er mange sure timer. Der skal man kunne holde fast, følge sine idealer, det kunne og ville Povl.

I flere år var Povl formand for Sydfyns Elforsyning, her havde vi også et godt samarbejde. Af alt var det formandskabet for elforsyningen, Povl savnede mest, da han trak sig ud af det politiske liv. Han var dybt involveret i elforsyningen og ydede en stor indsats som formand for bestyrelsen. I alle sine aktiviteter var Povl engageret, satte sig ind i forholdene og deltog aktivt.

Povl sad aldrig på bagsædet, han ville være med der, hvor beslutningerne blev tage.

Hjemme på Nyhavegaard var det Hanne, de islandske heste, skoven og golf, der fyldte meget. Jeg lærte Povl at kende som en god ven, en der var rigtig god at læne sig op ad i alle livets forhold, det vil jeg savne.

Mine tanker går til Hanne og børnene.

Jeg vil håbe, at der i Povls himmel er mange islandske heste og gode golfbaner. Det fortjener Povl.

Ære være Povls minde.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce