Foto: Michael Bager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

John Risskov Jørgensen,

Faaborg

Lærer John Risskov Jørgensen, Fritsdalsvej, Faaborg, er død, 67 år.

Jens Pedersen,

Kerteminde

Jens Pedersen, Kerteminde, er død, 58 år. Han var slagter i Ullerslev Brugs, inden han senere havde en pølsevogn på Benedikts Plads i Odense. For omkring seks måneder siden flyttede han og hustruen, Bente, til Kerteminde.

Marianne Jensen,

Nyborg

Marianne Jensen, Nyborg, er død, 46 år.

Gerda Dalby,

Nyborg

Gerda Dalby, Risvej, Nyborg, er død, 87 år. Hun efterlader børn, børnebørn og oldebørn.

Per Hassig,

Assens

Forhenværende landsvejsridder og stodderkonge Per Hassig, bedre kendt som Banjo Per, er død, 68 år. Dermed er en af landevejens stolte riddere bukket under.

Per Hassig stammede fra Aalborg og var den sidste af en søskendeflok på fem. Hans lillebror, rockguitaristen Hilmar Hassig, omkom i november i fjor ved en trafikulykke i København.

Trods sine jyske aner opholdt Per Hassig sig det meste af livet på Vestfyn, og gennem mange år underholdt han med sin banjo på lokale værtshuse. Hans liv var på landevejene, og hans kolleger valgte ham flere gange som stodderkonge ved kåringerne i forbindelse med Egeskov Marked. Han havde været gift fire gange, senest i 1989. Banjo Per bisættes i morgen eftermiddag fra Gamtofte Kirke ved Assens, og efter hans eget ønske bliver urnen senere nedsat på familiens gravsted på Bispebjerg Kirkegård.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce