Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny pressechef for naturfredning

Danmarks Naturfredningsforening har ansat Claus Skovhus som ny kommunikationschef og ansvarshavende redaktør. Han kommer en stilling som redaktionschef på dagbladet Politiken, hvor han de seneste 12 år har været medlem af redaktionsledelsen. Han kan desuden trække på journalistisk erfaring fra Børsen og Berlingske Tidende. Ansættelsen sker som led i en styrkelse af den samlede kommunikation og formidling af Danmarks Naturfredningsforenings arbejde for den danske natur. Foreningen har omkring 140.000 medlemmer.

Forlag på Bonniers hænder

Stifteren af forlaget Benjamin Medier, Johnny Laursen, sælger sin sidste andel af virksomheden, skriver Mediawatch. Siden 2001 har Bonnier Publications ejet 50,5 pct. af Benjamin Media med en tiårig option på at købe resten. Det er den aftale, der nu er indgået. Johnny Laursen træder ud af Benjamin til marts, og også forlagets adm. direktør, Jan Lehrmann, sælger sin andel på knapt 2,5 pct. til Bonnier. Ingen af parterne ønsker at oplyse salgsprisen. Benjamin udgiver blandt andet M, FHM, Costume, Woman og Cosmopolitan.

Mikkelsen mister spindoktor

Justitsminister Brian Mikkelsen (K) skal have ny pressechef. Martin Østergaard-Nielsen forlader stillingen så snart, der er fundet en afløser for ham. Siden 2003 har Østergaard-Nielsen arbejdet for Brian Mikkelsen, der var kulturminister, inden han i efteråret overtog Justitsministeriet efter Lene Espersen. Østergaard-Nielsen skal være analysechef hos De Konservative.

Khader læser teologi

Naser Khader er fra i går ikke bare politiker, men også studerende. Den tidligere formand for Ny og Liberal Alliance begynder nu også at læse teologi. Det skriver altinget.dk. Han siger til altinget.dk, at studiestarten ikke skal ses som udtryk for, at han er på vej ud af politik. Hans ønsker at fordybe sig i den adskillelse af religion og politik, der findes i en del protestantiske lande. Khader ønsker ikke at lade sig interviewe om studievalget, før han har fulgt studiet et par måneder.

Direktør for oplevelsesøkonomi

Center for kultur- og oplevelsesøkonomi får Rasmus Wiinstedt Tscherning som direktør pr. 1 marts. Centret vil fra samme dag have sit virke i Forskerparken CAT i Roskilde. - En samlet bestyrelse er meget glade for, at det lykkedes at ansætte Rasmus Wiinstedt Tscherning som direktør. Han besidder både den erfaring, de kompetencer og det gåpåmod, som bestyrelsen har efterstræbt, siger bestyrelsesformand Hans Skov Christensen. - Jeg er overbevist om, at Rasmus Wiinstedt Tscherning er den rigtige person til at løfte den svære opgave det er at opstarte og udvikle et nyt center inden for et område, der kun er i sin vorden, siger formanden.

Rasmus Wiinstedt Tscherning kommer fra en stilling som chefkonsulent i Rambøll Managements Center for Oplevelsesøkonomi.

Kent Kirk stopper i politik

De Konservatives 60-årige regionsrådmedlem, Kent Kirk, stopper i regionrådet til efteråret.

Det oplyser han til JydskeVestkysten. Den tidligere fiskeriminister og medlem af EU-Parlamentet og Folketinget vendte i 2005 efter syv år tilbage til politik som konservativ spidskandidat ved det første regionsråd. Her blev Venstres Carl Holst formand med støtte fra Socialdemokraterne. Kent Kirk ville være med til at løbe regionen i gang, oplyser han. - Vi er nået langt med nyt hospital i Odense og udbygning i Kolding. Det eneste udestående bliver afgjort af Erik Juhl-udvalget og regeringen. Og jeg har nået en alder, hvor jeg har lov til at trække mig tilbage, siger han.

Fogh til modeuge

Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) besøger i morgen modeugen i København for første gang. Mode er Danmarks 4. største eksporterhverv. Derfor har Danish Fahion Institute inviteret statsministeren til et møde i Forum med direktører fra flere modevirksomheder.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce