Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

90

Rosa Møllegaard, Gudme Søpark 20, Gudme, fylder 90 år fredag den 30. januar.

Rosa Møllegaard er født og opvokset i Gudme, hun kan huske og fortælle om byen, fra dengang hun gik i skole, og fra tiden under krigen.

Hun har altid været et utroligt aktivt menneske. På gården på Gryagervej deltog hun i alt

arbejde, både i marken og stalden, samtidig med hun passede hus og have.

Efter at have boet på gården alene i syv år solgte hun den i 1993 og flyttede til en mindre bolig i Gudme, hvor hun selv passer hus og have og får sig en god snak med naboerne.

Hendes store interesse har altid været håndarbejde, hun er dygtig til at kniple og har lavet mange fine ting bl.a. en stor blonde til alterdugen i Gudme Kirke, og nu er hun i gang med at hækle et stort sengetæppe.

Børnebørn og oldebørn har en stor plads i hendes hjerte, hun er altid glad, når der er en invitation til fødselsdage, eller de kommer på et lille besøg, så er der næsten altid friskbagt kage til kaffen.

Måske er der nogen på dagen, der vil glæde hende med en lille visit.

70

Palle Hansen, Odense, fylder 70 år i dag. Palle Hansen, der indtil for få år siden arbejdede hos Kommunedata A/S, er et kendt navn i sportskredse. Hans egen fodboldkarriere kulminerede i starten af 1960?erne, hvor han var med på B 1909?s divisionshold, der i 1962 blev pokalmestre og to år senere danmarksmestre. I pokalfinalen i Parken scorede Palle Hansen sejrsmålet.

Senere var han i en årrække formand for klubben og var aktiv i forbindelse med dannelsen af FC Fyn.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce