Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et jævnt og virksomt liv på jord er slut. Onsdag den 14. januar 2009 døde vor kære søster og svigerinde efter længere tids svagelighed på Svendborg Sygehus, 91 år gammel, omgivet af mand, børn, svigerbørn og børnebørn.

Johanne, som var nr. to ud af en børnflok på syv, kom ud at tjene straks efter, at hun blev konfirmeret. De første år på flere gårde i Åstrup, senere flyttede hun til Odense som pige hos forstanderen på Husmandsskolen. Efter at tyskerne havde taget skolen, boede de i en villa ved siden af. Hun oplevede, da englænderne bombede skolen i marts 1945. Som køkkenchef flyttede hun i 1946 med skolen til »Klinten« i Faaborg.

Foråret 1947 giftede hun sig med Gunner. De startede med et lille og forsømt husmandssted på Espe Højlod. Det blev en hård kamp at få sat skik på mark og stald, men med flid og sparsommelighed fik de efterhånden et bæredygtigt landbrug med en god kvægbesætning og et stort fjerkræhold.

To børn blev det til, fire børnebørn og nu også fire oldebørn, hvilket skabte stor glæde, når de kom på besøg på Højloddet.

Johanne var meget udadvendt, deltog gerne i mange af sognets aktiviteter, bl.a. møderne på Bakkegården i Espe. Sammen med børnene oplevede hun mange af Danmarks skønne steder, også Sverige besøgte hun flere gange, bl.a. det smukke Dalarne.

At hendes børn og børnebørns ve og vel var nærmest i hendes tanker er en selvfølge, men også den øvrige familie var altid velkomne på Højloddet. Det vil blive et stort savn at hun ikke er mere.

Æret være hendes minde.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce