Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christian R. Elnegaard,

Røjle

Christian R. Elnegaard, Røjle, er død, 85 år.

Han var født som 8. generation på den gård i Røjle, hvor han boede hele livet.

I 1949 blev han gift med Tove fra Tullebølle, og de drev slægtsgården som traditionelt landbrug. Han var gennem livet engagereret i forskellige foreninger, blandt andet i bestyrelsen for jagtforeningen.

Christian R. Elnegaard efterlader hustruen Tove, to sønner og fire døtre, svigerbørn samt ni børnebørn og tre oldebørn.

Margrethe Grønlund Pedersen,

Haarby

Margrethe Grønlund Pedersen, Haarby, er død, 86 år.

Per Skovbjerg Knudsen,

Hjelmerup

Per Skovbjerg Knudsen, Hjelmerupvej, Hjelmerup ved Verninge, er efter kort tids sygdom død, 58 år.

Han var i 23 år ansat i firmaet Milton A/S som garantimester. I sin fritid var han bl.a. en meget afholdt leder hos KFUM-spejderne i Verninge gruppe.

Afdøde efterlader sin hustru, Birthe, børn og børnebørn.

Else Stougaard,

Nyborg

Else Stougaard, Pilevej, Nyborg, er død, 70 år.

Afdøde efterlader sin mand, Jørn Stougaard, en datter, en søn, svigerbørn og børnebørn.

Edith Lilli Duelund,

Ullerslev

Edith Lilli Duelund, Højbjergvej, Ullerslev, er død, 74 år.

Mogens Jørgensen, Søby, Ærø

Mogens Jørgensen, Søbakkevej 12, Søby, er død, 59 år.

Mogens Jørgensen var søn af den kendte kreaturhandler Ernst Jørgensen. Gennem mange år var han beskæftiget ved Søby Fiskeeksport, hvor han blev kendt som en samvittighedsfuld og betroet medarbejder.

I mange år boede han ved Gåsetorvet i Ærøskøbing sammen med sin samlever Anne Marie, som døde for få år siden. Derefter flyttede han i 2006 til sit hus på Søbakkevej.

Mogens Jørgensen led af en uhelbredelig sygdom, men på trods af sin sygdom bevarede han sit gode humør og blev en afholdt skikkelse både i Ærøskøbing og sidst i Søby. Bisættelsen har fundet sted.

Anna Hyldahl, Svendborg Anna Hyldahl, Svendborg, er død, 98 år.

Hun var født og opvokset i Skanderup ved Lunderskov, og hun arbejdede som ung pige i huset, indtil hun i 1938 blev gift med Jens Agerholm Hyldahl. I de første år af ægteskabet boede de i Odense, men da børnene var kommet til, flyttede familien til Svendborg. Her drev manden forretningen Hyldahl Symaskiner i Korsgade, mens Anna Hyldahl tog sig af hjem og børn.

Da børnene blev store blev hun ansat til at gøre rent i lægeboligerne ved Svendborg Sygehus. Anna Hyldahl havde mistet sin mand og sine to børn, og hun efterlader tre børnebørn og tre oldebørn.

Fotomodellen og skuespilleren Trine Michelsen

Efter syv års kamp imod kræften døde fotomodellen og skuespilleren Trine Michelsen natten til lørdag få dage før, hun ville være fyldt 43 år. Hun døde på klinikken Håndværkerhaven, der har specialiseret sig i smertelindring for uhelbredeligt syge. Ved sin side havde hun sin far, den tidligere Bogart-vært Ole Michelsen, skriver Ekstra Bladet.

I 1980?erne var Trine Michelsen kendt som nøgenmodel og filmskuespiller i den letpåklædte ende. Det var også på den måde, hun i 1998 var et af trækplastrene i Lars von Triers dogmefilm Idioterne.

Johanne Marie Andersen,

Espe

Johanne Marie Andersen, Espe Højlod, er død, 91 år.

Professor B.J. Rambøll

Professor, dr. tech. Børge Johannes Rambøll, den sidste af stifterne af Nordens største rådgivende ingeniørvirksomhed Rambøll Gruppen, er død, 97 år. I 1945 grundlagde han sammen med kollegaen I.G. Hannemann det rådgivende ingeniørfirma Rambøll & Hannemann, der nu er en del af Rambøll Gruppen, som har mere end 8.500 medarbejdere i 24 lande.

B.J. Rambøll blev civilingeniør i 1935, blev senere dr. tech. på en disputats om stabilitets- og spændingsberegninger, og var i en årrække professor i bærende konstruktioner på Danmarks Tekniske Højskole.

Hans firma var blandt pionererne inden for helhedsorienterede regnskaber, hvor resultatet også måles i værdier som miljø, kunde- og medarbejdertilfredshed.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce