Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Johanne Marie Andersen, Espe Højlod 1, Espe, er afgået ved døden 14. januar, 91 år gammel.

Johanne fødtes 18. juli 1917 på »Langesminde«, Hundstrup, og har siden 1947, hvor hun blev gift med Gunner, boet på Espe Højlod. Her har hun sammen med sin mand drevet landbruget gennem alle årene. Hendes afdeling var hønseholdet, og hun har gennem 24 år deltaget i hønsepasningskonkurrencer.

Johanne har altid været meget flittig og arbejdsom og nåede det hele både ude og inde i et meget roligt tempo. Hun holdt meget af blomster i alle farver, især georginer, som de havde en stor samling af.

Johanne var meget afholdt af familien og den store bekendtskabskreds, som ofte aflagde besøg. Foruden sin mand, efterlader hun to børn, fire børnebørn og fire oldebørn.

På hele Hømarkskolens vegne skriver skoleleder Birthe Christensen mindeord over tidligere sekretær ved Hømarkskolen, Anette Pedersen:

n Anette Pedersen var ansat som sekretær på Hømarkskolen i næsten 20 år. Fra 1986 og indtil hun gik på efterløn 1. marts 2006. Hun var et usædvanligt menneske og en helt særlig sekretær.

Hun var fagligt meget dygtig og evnede at holde mange bolde i luften. Orden, præcision, pligtopfyldende, humor og en helt særlig omsorg for alle med tilknytning til Hømarkskolen var karakteristisk.

Hverdagen blev meget sjovere når hun med humor vendte replikkerne i luften, arrangerede sit eget kobberbryllup med Hømarkskolen og øste af en helt usædvanlig omsorg for os alle.

Anette var et meget socialt og varmt menneske. Hendes omsorg og interesse for Hømarkskolen stoppede ikke med hendes ansættelse. Hun fortsatte med at huske på mærkedage, ligesom hun også havde et stort netværk af tidligere kolleger, som hun stadig havde kontakt med.

I den sidste lange tid hvor Anette var alvorligt syg, var vi mange der fortsat besøgte hende, fordi det stadig var vedkommende og interessant at være sammen med Anette. Man var sjældent den eneste besøgende.

Vores tanker går til Bendt og jeres børn og børnebørn. I har været igennem en hård tid, og skal nu leve videre uden en hustru, mor og mormor.

Æret være Anettes minde.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce